Bedankt contact

Dank je wel voor het toesturen van het contactformulier met jouw vraag of opmerking. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag en zullen je een antwoord geven indien gewenst of noodzakelijk.

Wat kan jij intussen nog meer doen op deze website?

Verzamelen begint bij 1, peper en zoutstel

Over verzamelen

Zo stonden we er bij in mei 2017. Een slaapkamer tot aan het plafond vol met peper en zoutstellen. Rondom planken aan de muur en in het midden een ronde vitrinekast.

Wil je weten hoe het zo ver heeft kunnen komen? Klik dan op onderstaande button.
Daar vertellen we ons verhaal, hoe het is begonnen en wat onze verzamelwensen zijn voor de toekomst.

Peper en zoutstellen zoeken

Zoeken op categorie

Alle peper en zoutstellen plaatsen we in een categorie zodat het makkelijk zoeken is. Wil je meer weten over setjes met het thema sport, Disney figuren, etenswaren of ….. noem maar op. De keuze is enorm.

Helaas hebben we nog lang niet alle peper en zoutstellen op deze website staan maar we proberen elke week toch een aantal toe te voegen.

Series en nieuws

Series en nieuws

Tijdens onze verzameljaren zijn we een aantal malen in het nieuws geweest. Op de pagina “Series en nieuws” delen we de linkjes waar je publicaties over ons kan lezen of programma’s terug kan kijken.

Op die zelfde pagina vind je een overzicht van onze speciale series en indien aanwezig een link naar de pagina waar je meer over die serie kan lezen en foto’s kan bekijken.