In het jaar 1999 en 2000 ontwierp Franklin Mint een serie peper en zout stellen met Betty Boop in de hoofdrol. Uitgebracht als limited edition door The Hearst Corporation is de USA.
In 6 peper en zout stellen laat hij met oog voor details Betty Boop van verschillende kanten zien.

Baby Grand Betty

Betty Boop liggend op een vleugel met zilveren microfoon en eveneens zilveren schoenen. Aan alles is gedacht. een prachtige uitvoering, nog steeds in perfecte staat.

Bikin’ Betty

Betty Boop op de motor, uiteraard helemaal in de, voor Betty Boop, bekende stijl en kleurstelling. Wederom is aan alles gedacht. Haar hondje Pudgy zit in een tas aan de zijkant en op het nummerbord staan de letter BB.

Booped In Glamour

Betty Boop in een rose cabriolet met een beeldje van Pudgy op de motorkap. Zelfs de kouseband om het rechterbeen is niet vergeten.

Happy Boop day

Een voor ons onbekend setje uit deze serie van Franklin Mint. Met hulp van verzamelaars uit de USA kwamen we hier achter en konden we dit setje over laten komen vanuit Canada. Ook bij deze uitvoering is weer ruimschoots aandacht besteed aan detail.

I Feel Boop-ti-full

Betty Boop zit hier op galante wijze met spiegel in de hand aan de make-up tafel. Wederom met kouseband om het rechterbeen, lippenstift in de hand, poederdoos en parfum op de make-up tafel.

Moonstruck

Betty Boop zittend op een schijfvomige maan. Geheel in het zwart gekleed, compleet met hoed en kouseband.