Peper en zoutstel verzamelen - Betty Boop kijkt TV
Stripfiguren

Betty Boop kijkt TV

Betty Boop is een populaire stripfiguur en filmster die al jarenlang de aandacht trekt van veel mensen. Ze is gecreëerd in de jaren ’30 en heeft sindsdien vele fans verzameld door haar verschijningen in animatieshows en films. Dit peper en zoutstel is uitgebracht door KFS/FS TM Hearst. Het exacte jaar van uitgave is onbekend, maar waarschijnlijk gebeurde dit tussen 1995-2005. Betty Boop blijft tot op de dag van vandaag een geliefde figuur over de hele wereld. Op onze website kun je meer te weten komen over de peper en zoutstellen met haar beeltenis. Bekijk gerust onze site en ontdek zelf waarom Betty Boop zo’n iconische figuur is en waarom haar fans haar blijven verzamelen.

Meer vergelijkbare peper en zoutstellen kan je vinden in de categorie Stripfiguren.

  • Peper en zoutstel verzamelen - Betty Boop kijkt TV
  • Peper en zoutstel verzamelen - Betty Boop kijkt TV
  • Peper en zoutstel verzamelen - Betty Boop kijkt TV
  • Peper en zoutstel verzamelen -  Betty Boop kijkt TV
  • Peper en zoutstel verzamelen - Betty Boop kijkt TV

Over “Betty Boop kijkt TV”

Tot op de dag van vandaag blijft ze een populaire figuur en wordt ze over de hele wereld gevierd door veel fans. Haar schattige en unieke uiterlijk, samen met haar vermogen om mensen te entertainen, maken haar een geliefde figuur. Op onze website kun je meer te weten komen over de peper en zoutstellen met haar beeltenis.

Natuurlijk kan je ook het een en ander nalezen op Wikipedia.

Kopen, verkopen en waarde

De afgelopen jaren zijn we overgestapt van alles verzamelen naar selectief verzamelen. Het moest mooier zijn en passen bij de soort peper en zoutstellen die we willen houden. Veel of alles sparen werd verleden tijd. Bepaalde merken, kunstenaars, thema’s en stijlen blijven we sparen en breiden we uit. Overige setjes verdwijnen langzaam maar zeker uit ons privé museum.

Waar brocante- en rommelmarkten een prima plek voor ons was om leuke peper en zoutstellen te vinden zijn we nu grotendeels afhankelijk van veiling- en verzamelwebsites zoals Ebay, Etsy en Marktplaats. Er worden niet zoveel bijzondere peper en zoutstellen dus het aanbod is beperkt.

Zo lastig het is om extra mooie peper en zoutstellen te kopen zo lastig gaat het verkopen van “eenvoudige” setjes ook. We zijn de laatste tijd redelijk succesvol geweest in het verkopen van peper en zoutstellen op de rommelmarkt voor een heel klein prijsje. Voor de luxe uitvoeringen van tien euro en meer is de markt erg klein. Verzamelen is niet meer zo populair.

De waarde van een peper en zoutstel is “wat de gek er voor geeft”. Natuurlijk kan je een eerlijke prijs vragen maar dit krijgen is niet vanzelfsprekend. Wil je informatie of advies over het kopen of verkopen van peper en zoutstellen? Wij helpen graag zolang het maar geen setjes uit onze eigen verzameling zijn.

Heb je een vraag?

Meer weten over dit of andere peper en zoutstellen. Stel jouw vraag via het contactformulier