Stripfiguren

Betty Boop met strooivaten

Een wat meer eenvoudige uitvoering. Toch is ook Betty Boop met strooivaten en hondje Pudge wel een uitvoering met uitstraling. Dit setje is op de markt gebracht in 2008 door King Features Syndicate. Natuurlijk is het prima op tafel te gebruiken maar de verzamelaar doet dat niet natuurlijk. Je wilt niet dat het kapot gaat.

Meer vergelijkbare peper en zoutstellen kan je vinden in de categorie Stripfiguren.

Over “Betty Boop met strooivaten”

Tot op de dag van vandaag blijft Betty Boop een populaire figuur en wordt ze over de hele wereld gevierd door veel fans. Haar schattige en unieke uiterlijk, samen met haar vermogen om mensen te entertainen, maken haar een geliefde figuur. Op onze website kun je meer zien over de historie van Betty Boop als peper en zoutstel

Natuurlijk kan je ook het een en ander over deze iconische figuur nalezen op Wikipedia.

Kopen, verkopen en waarde

De afgelopen jaren zijn we overgestapt van alles verzamelen naar selectief verzamelen. Het moest mooier zijn en passen bij de soort peper en zoutstellen die we willen houden. Veel of alles sparen werd verleden tijd. Bepaalde merken, kunstenaars, thema’s en stijlen blijven we sparen en breiden we uit. Overige setjes verdwijnen langzaam maar zeker uit ons privé museum.

Waar brocante- en rommelmarkten een prima plek voor ons was om leuke peper en zoutstellen te vinden zijn we nu grotendeels afhankelijk van veiling- en verzamelwebsites zoals Ebay, Etsy en Marktplaats. Er worden niet zoveel bijzondere peper en zoutstellen dus het aanbod is beperkt.

Zo lastig het is om extra mooie peper en zoutstellen te kopen zo lastig gaat het verkopen van “eenvoudige” setjes ook. We zijn de laatste tijd redelijk succesvol geweest in het verkopen van peper en zoutstellen op de rommelmarkt voor een heel klein prijsje. Voor de luxe uitvoeringen van tien euro en meer is de markt erg klein. Verzamelen is niet meer zo populair.

De waarde van een peper en zoutstel is “wat de gek er voor geeft”. Natuurlijk kan je een eerlijke prijs vragen maar dit krijgen is niet vanzelfsprekend. Wil je informatie of advies over het kopen of verkopen van peper en zoutstellen? Wij helpen graag zolang het maar geen setjes uit onze eigen verzameling zijn.

Heb je een vraag?

Meer weten over dit of andere peper en zoutstellen. Stel jouw vraag via het contactformulier