Materiaal : Keramiek
Categorie : Kunst, Mensen
Fabrikant / Merk : Brendan Adams
Land : Nieuw Zeeland
Jaartal : 2005

Ooit gekocht op een rommelmarkt zonder te weten wie het had gemaakt. En dan opeens loop je een vergelijkbaar kunstwerk tegen het lijf op Marktplaats. “Blauwe hoofden” die we toebedacht hadden aan een onbekende Amsterdamse kunstenaar blijkt te zijn gemaakt door de beeldend kunstenaar Brendan Adams uit Auckland, Nieuw Zeeland. Nadat we een e-mail hadden verzonden met de vraag of hij ons wat meer informatie wilden sturen kregen van de kunstenaar een bericht terug.  Gemaakt in 2005 van gietklei in een mal, hand beschilderd en op medium temperatuur gebakken. De verkoopprijs was indertijd ongeveer 55 Nieuw Zeelandse dollars.

Heb je informatie over dit peper en zout stel?
Wil je zomaar een bericht achter laten? 
Dat kan onderaan deze pagina via het reactieformulier.

Blauwe hoofden, Brendan Adams, peper en zout stel, verzamelen, verzameling
Blauwe hoofden, Brendan Adams, detail 3
Blauwe hoofden, Brendan Adams, detail 2
Blauwe hoofden, Brendan Adams, detail 1

Volg ons via Facebook:
https://www.facebook.com/peperzoutstel

Volg ons via Twitter: 
https://twitter.com/peperzoutset

VERZAMELING

Dit peper en zout stelletje is een van de vele setjes die wij in de loop van de jaren hebben verzameld. In het begin beperkten wij ons tot uitsluitend nieuwe, grappige en vooral niet te dure stelletjes. Maar als je iets meer onderzocht hebt ontdekt je dat er veel meer is. Internet staat bomvol met allerlei peper en zout stelletjes. Nieuw maar ook gebruikt of zelfs heel oud. Een peper en zout stel is bijna onmisbaar in de keuken en als onderdeel van het servies. Deze verzameling bestaat uit hele gezellige smaakmakers.

INFORMATIE

Informatie die we bij de verschillende setjes plaatsen halen we van internet of hebben we gekregen van de vorige eigenaar. Ziet u een setje waar u nog aanvullende informatie over weet of hebt. Wij horen het graag zodat we deze website zo compleet mogelijk kunnen maken.

Peper en zout stel te koop

Heb je een of meerdere peper en zout stellen die je weg wilt doen? Misschien hebben wij wel interesse of kunnen je adviseren over de waarde en waar te verkopen. Stuur ons een persoonlijk berichtje met foto via onze Facebookpagina .

Leave a Comment on Blauwe hoofden, Brendan Adams

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.