Materiaal : Keramiek
Categorie : Eten en drinken
Fabrikant / Merk : Clay Art
Land : Onbekend
Jaartal : Onbekend

“Door het verzamelmicrobe gebeten” noem Véronique Verbist het. Samen met haar man René hebben ze de afgelopen jaren en forse verzameling van ongeveer 6000 setjes bij elkaar gesprokkeld. Bij een bezoekje aan ons nam ze dit prachtige peper en zoutstel mee voor ons. Vanaf 3 mei 2019 exposeert ze met een deel van haar verzameling bij Kasteel KaNeel in Eindhout (België). Wij gaan zeker kijken.

Heb je informatie over dit peper en zout stel?
Wil je zomaar een bericht achter laten? 
Dat kan onderaan deze pagina via het reactieformulier.

Cocktail met citroen en Olijf, Clay Art, peper en zout stel, verzamelen, verzameling

Volg ons via Facebook:
https://www.facebook.com/peperzoutstel

Volg ons via Twitter: 
https://twitter.com/peperzoutset

Cocktail met citroen en Olijf, Clay Art, detail 1, peper en zout stel, verzamelen, verzameling
Cocktail met citroen en Olijf, Clay Art, detail 2, verzamelen, verzameling, peper en zout stel

VERZAMELING

Dit peper en zout stelletje is een van de vele setjes die wij in de loop van de jaren hebben verzameld. In het begin beperkten wij ons tot uitsluitend nieuwe, grappige en vooral niet te dure stelletjes. Maar als je iets meer onderzocht hebt ontdekt je dat er veel meer is. Internet staat bomvol met allerlei peper en zout stelletjes. Nieuw maar ook gebruikt of zelfs heel oud. Een peper en zout stel is bijna onmisbaar in de keuken en als onderdeel van het servies. Deze verzameling bestaat uit hele gezellige smaakmakers.

INFORMATIE

Informatie die we bij de verschillende setjes plaatsen halen we van internet of hebben we gekregen van de vorige eigenaar. Ziet u een setje waar u nog aanvullende informatie over weet of hebt. Wij horen het graag zodat we deze website zo compleet mogelijk kunnen maken.

Peper en zout stel te koop

Heb je een of meerdere peper en zout stellen die je weg wilt doen? Misschien hebben wij wel interesse of kunnen je adviseren over de waarde en waar te verkopen. Stuur ons een persoonlijk berichtje met foto via onze Facebookpagina .

Leave a Comment on Cocktail met citroen en Olijf, Clay Art

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.