Peper & Zout

Een peper en zout stel, onmisbaar in de keuken. Maar er is meer. Ze worden verkocht als souvenir, als onderdeel van een servies, als grappig cadeau en zelfs als kunst- of verzamelobject. Op deze website staan voornamelijk bijzondere en niet alledaagse uitvoeringen, soms zelfs zeldzaam te noemen. Blader gerust door alle berichten en geniet of verbaas je. Peper en zout stellen in alle soorten en maten.

Contact met P&Z

Contact met P&Z

Peper en zoutstellen verzamelen is onze hobby. We zijn dus niet de hele dag bereikbaar en het kan soms even duren voordat we antwoord geven op jouw bericht. Meestal krijg je van ons binnen enkele dagen een reactie terug.

  • Heb je een vraag of opmerking over deze website? We horen het graag
  • Heb je informatie over een bepaald peper en zoutstel, vertel het ons. Wij zetten die extra informatie op de website bij het betreffende setje.
  • Heb je een peper en zoutstel, meerdere peper en zoutstellen of misschien wel een hele verzameling waar je niets meer mee doet? Misschien kan je ons er blij mee maken.
  • Heb je een peper en zoutstel, meerdere peper en zoutstellen of misschien wel een hele verzameling die je graag wilt verkopen? De beste prijs krijg je via Marktplaats. Lukt dat niet dan mag je ons altijd een berichtje sturen met hetgeen je wilt verkopen en de vraagprijs.
  • Heb je andere vragen, laat het ons weten
Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Door dit bericht te versturen ga je akkoord met onze privacy verklaring. https://peper-zoutstel.nl/privacy-statement/

© 2019 Peper & Zout

Thema door Anders Norén