Peper & Zout

Van gebruiksvoorwerp tot kunst. Te mooi om te gebruiken of in een keukenkast te verstoppen. Er bestaan vele duizenden peper en zout stellen die gemaakt zijn om te bewonderen en te koesteren. Veel bekende en minder bekende kunstenaars hebben ooit een setje gemaakt of ontworpen. Geniet van Peper & Zout als kunst.

Cookie beleid

Deze cookieverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 19/07/2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1 Introductie

Onze website, https://peper-zoutstel.nl (hierna: “de website”) maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (gemakshalve worden alle technologieën “cookies” genoemd). Cookies worden ook geplaatst door derden die we hebben ingeschakeld. In het onderstaande document informeren we u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies

7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voor geeft.

7.2 Marketing cookies

Op deze website gebruiken wij geen advertentiecookies.

7.3 Social media knoppen

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook, Twitter, LinkedIn en Whatsapp om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en Whatsapp. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Twitter, LinkedIn en Whatsapp zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan u gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden.

Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken (die regelmatig kunnen veranderen) om te lezen wat deze doen met uw (persoonlijke) gegevens die, zij verwerken met behulp van deze cookies. De gegevens die worden opgehaald, worden zoveel mogelijk geanonimiseerd. Facebook, Twitter, LinkedIn en Whatsapp zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

8 Geplaatste cookies

Google Analytics
Doel: Performance
Retentieperiode: Van sessies tot 2 jaar
Beschrijving: Wij maken gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst van Google. Google Analytics maakt gebruik van cookies waarmee we het gebruik van onze website kunnen analyseren en rapporten over de website-activiteit en internetgebruik kunnen samenstellen.
Gebruikte namen Delen
_ga, _gid, _gat, _gaexp, _utm, __utmc, UTMD_, __utmv, __utmz, _gat_gtag_UA_ID, gadwp_wg_default_view, gadwp_wg_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_ir_default_metric Privacyverklaring
Complianz
Doel: Onthoud de cookie waarschuwing keuze
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Complianz bewaart gebruikersvoorkeuren voor de Cookie Melding
Gebruikte namen Delen
cmplz_all, cmplz_event_xxx, cmplz_stats, cmplz_id, complianz_config, complianz_consent_status, complianz_policy_id Privacyverklaring
Intercom Messenger
Doel: Deze cookie wordt gebruikt door Intercom een live chat plugin op de website.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookie wordt gebruikt door Intercom een live chat plugin op de website.
Gebruikte namen Delen
intercom-id-xxxxxx, intercom-state, intercom-id-xxxxxx Privacyverklaring
Do not track
Doel: Stores cookie consent
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: This cookie is placed whenever we detect a ‘do not track me’ signal from your browser and prevents tracking cookies from being placed.
Gebruikte namen Delen
dont_track_me Privacyverklaring
JetPack
Doel:
Retentieperiode:
Beschrijving:
Gebruikte namen Delen
tk_tc, tk_qs, tk_ai, jetpackState Privacyverklaring
Auto Optimize
Doel: Dit cookie maakt het mogelijk om scripts samen te voegen, te minimaliseren of te cachen. Het plaatst ook CSS in de paginaheade, verplaatst en vervangt scripts naar de footer en minimaliseert HTML. Dit betekent dat het de website versnelt en kan daarom als functioneel cookie worden beschouwd.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Dit cookie maakt het mogelijk om scripts samen te voegen, te minimaliseren of te cachen. Het plaatst ook CSS in de paginaheade, verplaatst en vervangt scripts naar de footer en minimaliseert HTML. Dit betekent dat het de website versnelt en kan daarom als functioneel cookie worden beschouwd.
Gebruikte namen Delen
autoptimize_feed Privacyverklaring
WordPress
Doel: WordPress log in cookie
Retentieperiode: 30 dagen
Beschrijving: Cookie om je ingelogd te houden.
Gebruikte namen Delen
_wordpress_ Privacyverklaring
Add This
Doel:
Retentieperiode:
Beschrijving:
Gebruikte namen Delen
__atuvs, __atuvc, psc, uid, uit, uvc, cw_id, loc, mus, na_id, na_tc, uvc, uid, ouid, __atssc, _at.cww, _at.hist.xxxxxx, at-lojson-cache-ra-xxxxxx, at-lojson-cache-wp-xxxxxx, at-rand Privacyverklaring
Algolia
Doel: Deze cookie wordt gebruikt voor de Algolia zoekfunctie op de website.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookie wordt gebruikt voor de Algolia zoekfunctie op de website.
Gebruikte namen Delen
algoliasearch-client-js Privacyverklaring
Elementor Page Builder
Doel: Dit cookie wordt gebruikt door Elementor, een WordPress thema. Het is een live paggebuilder die het voor de websitebeheerder makkelijker maakt om een gebruikersvriendelijke website te bouwen
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Dit cookie wordt gebruikt door Elementor, een WordPress thema. Het is een live paggebuilder die het voor de websitebeheerder makkelijker maakt om een gebruikersvriendelijke website te bouwen
Gebruikte namen Delen
elementor Privacyverklaring
Google Adsense
Doel: Deze cookie wordt gebruikt door Google Adsense, om advertenties te tonen op basis van surfgedrag.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookie wordt gebruikt door Google Adsense, om advertenties te tonen op basis van surfgedrag.
Gebruikte namen Delen
google_experiment_mod Privacyverklaring
MaxButtons
Doel: Dit cookie wordt gebruikt door MaxButtons om knoppen op de website te optimaliseren.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Dit cookie wordt gebruikt door MaxButtons om knoppen op de website te optimaliseren.
Gebruikte namen Delen
mb-col-preview Privacyverklaring
WP_API Schema
Doel: Deze cookie maakt het mogelijk om Schema JSON-LD / SEO markup aan te bieden voor artikelen, evenementen, lokale bedrijven, producten, recepten, reviews en nog veel meer.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookie maakt het mogelijk om Schema JSON-LD / SEO markup aan te bieden voor artikelen, evenementen, lokale bedrijven, producten, recepten, reviews en nog veel meer.
Gebruikte namen Delen
wp-api-schema-model, wp-api-schema-model_xxxxxx Privacyverklaring
Facebook
Doel: Gepersonaliseerde advertenties
Retentieperiode: 1 jaar
Beschrijving: Facebook gebruikt cookies om gebruikers te kunnen voorzien van gepersonaliseerde advertenties
Gebruikte namen Delen
fbm_, actppresence, sb, csm, c_user, frstxs, datr, _fbp Privacyverklaring
Twitter
Doel: Gepersonaliseerde data tonen aan gebruikers
Retentieperiode: 1 jaar
Beschrijving: Twitter volgt gebruikers om ze kunnen voorzien van gepersonaliseerde advertenties
Gebruikte namen Delen
metrics_token Privacyverklaring
Linkedin
Doel: LinkedIn plaatst cookies om gebruikers te volgen
Retentieperiode:
Beschrijving:
Gebruikte namen Delen
X-LI-IDC Privacyverklaring
Whatsapp
Doel: WhatsApp is een cross-platformdienst die geschikt is voor smartphones en computers, beschermd door end-to-end encryptie.
Retentieperiode: 1 jaar
Beschrijving: De WhatsApp-cookie maakt het mogelijk om informatie te delen met vrienden van bezoekers en anderen.
Gebruikte namen Delen
Privacyverklaring
Google Fonts
Doel: Display of fonts on our website
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: We use the Google Fonts API to display fonts on our website. The Google fonts API requests your IP address when visiting our website.
Gebruikte namen Delen
tcb_google_fonts Privacyverklaring
YouTube
Doel: YouTube Cookie om data te verzamelen van individuele bezoekers.
Retentieperiode: 30 dagen
Beschrijving: Cookies die data verzamelen van individuele bezoekers.
Gebruikte namen Delen
Privacyverklaring
EU Cookie Law
Doel: The EU Cookie Law plugin is een plugin dat cookies plaatst om een cookie melding te tonen.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: The EU Cookie Law plugin is een plugin dat cookies plaatst om een cookie melding te tonen.
Gebruikte namen Delen
eucookielaw Privacyverklaring
WP Touch
Doel: Dit cookie gebruiken we om een mobiele versie van onze website tonen om de beste functionaliteiten aan onze gebruikers te leveren.
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Dit cookie gebruiken we om een mobiele versie van onze website tonen om de beste functionaliteiten aan onze gebruikers te leveren.
Gebruikte namen Delen
wptouch_customizer_mode Privacyverklaring
WP Do Not Track
Doel: Deze cookie blokkeert tracking scripts en cookies van derden, zoals plugins en WordPress Thema’s
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookie blokkeert tracking scripts en cookies van derden, zoals plugins en WordPress Thema’s
Gebruikte namen Delen
wp-donottrack_feed, dont_track_me Privacyverklaring

9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Neem contact met ons op als u deze rechten wilt uitoefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan deze cookieverklaring. Als u een klacht heeft over hoe wij omgaan met uw gegevens, dan horen wij graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

10 In- en uitschakelen en verwijdering van cookies

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11 Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via:

René en Anja
Stoomwezenstraat 50
7331 AE Apeldoorn
Nederland
Website: https://peper-zoutstel.nl
Email: renehut@gmail.com
Telefoonnummer: 0623353995

 Huidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd

© 2019 Peper & Zout

Thema door Anders Norén

nl Nederlands
X