Materiaal : Keramiek
Categorie : Animatie figuren
Fabrikant / Merk : NE © Disney
Land : USA
Jaartal : ± 1995

Donald (Fauntleroy) Duck is de bekendste eend ter wereld. Een creatie van Walt Disney. Sinds 1931 te zien, eerst als vriend van Mickey Mouse. Dit peper en zout stel past bij vele films en stripverhalen waar we Donald Duck regelmatig in een auto rond zien rijden.
Donald is het zoutvat en de auto het pepervat. Natuurlijk te mooi om echt te gebruiken.

Heb je informatie over dit peper en zout stel?
Wil je zomaar een bericht achter laten? 
Dat kan onderaan deze pagina via het reactieformulier.

Donald Duck in auto, peper en zout stel, verzamelen, verzameling
Donald Duck in auto detail, peper en zout stel, verzamelen, verzameling

Volg ons via Facebook: 
https://www.facebook.com/peperzoutstel

Volg ons via Twitter: 
https://twitter.com/peperzoutset

VERZAMELING

Dit peper en zout stelletje is een van de vele setjes die wij in de loop van de jaren hebben verzameld. In het begin beperkten wij ons tot uitsluitend nieuwe, grappige en vooral niet te dure stelletjes. Maar als je iets meer onderzocht hebt ontdekt je dat er veel meer is. Internet staat bomvol met allerlei peper en zout stelletjes. Nieuw maar ook gebruikt of zelfs heel oud. Een peper en zout stel is bijna onmisbaar in de keuken en als onderdeel van het servies. Deze verzameling bestaat uit hele gezellige smaakmakers.

INFORMATIE

Informatie die we bij de verschillende setjes plaatsen halen we van internet of hebben we gekregen van de vorige eigenaar. Ziet u een setje waar u nog aanvullende informatie over weet of hebt. Wij horen het graag zodat we deze website zo compleet mogelijk kunnen maken.

Peper en zout stel te koop

Heb je een of meerdere peper en zout stellen die je weg wilt doen? Misschien hebben wij wel interesse of kunnen je adviseren over de waarde en waar te verkopen. Stuur ons een persoonlijk berichtje met foto via onze Facebookpagina .

Leave a Comment on Donald Duck in auto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.