Materiaal: Keramiek
Productie: Nederland, Gouda
Ontwerp/ Producent: Dieuwertje Verhagen
Jaartal: 2020
Categorie: Kunst, Dieren

Over Koning en koningin stroopwafelmuizen

Het peper en zout stel “Koning en koningin stroopwafelmuizen” staat in ons digitale museum onder de categorie Kunst en Dieren. Het stroopwafel design refereert naar Gouda en de wereldberoemde Goudse stroopwafel. Dieuwertje Verhagen is de kunstenaar die met unieke en handgemaakte items nu ook de charme van peper en zout stellen haar eigen twist geeft.

Koning en koningin stroopwafelmuizen

Over verzamelen

Met verloop van jaren is onze collectie van een naar enkele duizenden uitgegroeid. De “ Koning en koningin stroopwafelmuizen” is een handgemaakt en uniek setje. Dieuwertje Verhagen is al kunstenaar de uitdaging aangegaan om haar stijl toe te passen op peper en zout stellen. Dit is het vierde peper en zout stel wat ze voor ons heeft gemaakt

Museum en verzamelen

Peper en zout stel heeft een digitaal en klein privé museum. De eerste is 24 uur per dag en 7 dagen per week open via deze website. Hier kan je een deel van onze verzameling bekijken. Op ongeveer 30 m2 staan enkele duizenden setjes in vele uitvoeringen. Je kan het Peper en Zout stel Museum bezoeken op afspraak.

  • Koning en koningin stroopwafelmuizen

Belangrijke pagina’s

Meer peper en zout stellen bekijken? Kies voor Zoeken op categorie.

Wil je weten hoe wij zijn begonnen met één setje en waarom het er nu duizenden zijn geworden? Kies voor Verzamelen begint bij 1.

Heb je een vraag of zoek je informatie? Neem gerust Contact op.