Eigenschappen

Materiaal : Keramiek
Categorie : Mensen
Fabrikant / Merk : Enesco
Land : Made in China
Jaartal : 1999

Over dit peper en zout stel

Het peper en zout stel “Lunar Rover met astronauten” is in 1999 door Enesco gemaakt ter gelegenheid van het Space programma in de USA. Tijdens de Apollo 15 missie in 1971 reden David Scott en James Irwin in dit voertuig over de maan.

Meer informatie?

Heb je informatie over dit peper en zout stel?
Wil je zomaar een bericht achter laten? 
Dat kan onderaan deze pagina via het contactformulier.
Daar kan je gelijkertijd ook opgeven dat je per e-mail op de hoogte wil blijven van nieuwe berichten op deze website (dit kan je op gewenst moment ook weer stop zetten).

Lunar Rover met astronauten, peper en zout stel, verzamelen, verzameling
Lunar Rover met astronauten

VERZAMELING

Dit peper en zout stelletje is een van de vele setjes die wij in de loop van de jaren hebben verzameld. In het begin beperkten wij ons tot uitsluitend nieuwe, grappige en vooral niet te dure stelletjes. Maar als je iets meer onderzocht hebt ontdekt je dat er veel meer is. Internet staat bomvol met allerlei peper en zout stelletjes. Nieuw maar ook gebruikt of zelfs heel oud. Een peper en zout stel is bijna onmisbaar in de keuken en als onderdeel van het servies. Deze verzameling bestaat uit hele gezellige smaakmakers.

INFORMATIE

Informatie die we bij de verschillende setjes plaatsen halen we van internet of hebben we gekregen van de vorige eigenaar. Ziet u een setje waar u nog aanvullende informatie over weet of hebt. Wij horen het graag zodat we deze website zo compleet mogelijk kunnen maken.

Peper en zout stel te koop

Heb je een of meerdere peper en zout stellen die je weg wilt doen? Misschien hebben wij wel interesse of kunnen je adviseren over de waarde en waar te verkopen. Stuur ons een persoonlijk berichtje met foto via onze Facebookpagina of stuur een e-mail naar verzamelen@peper-zoutstel.nl .

Leave a Comment on Lunar rover met astronauten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.