Mickey en Minnie in auto

Mickey en Minnie Mouse in auto  - categorie animatie figuren - peperen zoutstel verzamelen

Mickey en Minnie in auto

Echte liefde, Mickey en Minnie Mouse
Walt Disney

Over het peper en zoutstelMickey en Minnie in auto


Het peper en zoutstel Mickey en Minnie in auto verteld het verhaal dat Mickey en Minnie samen op reis. Ze lijken er beiden veel plezier van te hebben en dit zal vast en zeker in meerdere verhalen van Walt Disney passen. Op de onderkant staat duidelijk dat dit peper en zoutstel gemaakt is in China en daar stopt de informatie dan ook.

Meer informatie?

Heb je informatie of een goed verhaal over bijvoorbeeld dit peper en zoutstel of de ontwerper? Het verhaal en de geschiedenis achter een peper en zoutstel maakt het setje vaak een stuk mooier en interessanter. Deel het gerust met ons en met de bezoekers van deze website. Onderaan deze pagina kan je (eventueel anoniem) een reactie achterlaten. Ook een bericht via het contactformulier of Facebook wordt door ons gelezen en gewaardeerd.

Mickey en Minnie Mouse in auto  - categorie animatie figuren - peperen zoutstel verzamelen
Mickey en Minnie Mouse in auto  - categorie animatie figuren - peperen zoutstel verzamelen

Over Mickey Mouse

Mickey Mouse is een bekend tekenfilmfiguur over de hele wereld. Hij verscheen voor het eerst in een film genaamd “Steamboat Willie” in 1928 en werd bedacht door Walt Disney en Ub Iwerks. Sindsdien is Mickey Mouse te zien in veel films, tv-shows, strips en spullen die je kunt kopen. Mickey Mouse is een muis met grote ronde oren en witte handschoenen. Hij draagt een rode korte broek, gele schoenen en witte knopen. Mickey Mouse is vriendelijk en optimistisch en heeft veel vrienden, zoals Minnie Mouse en Pluto.

Mickey Mouse is een belangrijk personage in de Disney-wereld en heeft veel invloed gehad op de popcultuur. Hij heeft veel prijzen gewonnen, inclusief zeven Oscars, en heeft zijn eigen ster op de Hollywood Walk of Fame. Mickey Mouse blijft populair bij jong en oud en is te vinden op veel producten, waaronder peper en zoutstellen. Als je een fan bent van Disney, dan moet je Mickey Mouse zeker kennen! Verzamel alle spullen van Mickey Mouse om je collectie compleet te maken.

Je kan meer informatie over Mickey Mouse vinden op Wikipedia of op de website van Disney

Over verzamelen

Als mensen bij ons komen om de verzameling te bekijken is het vaak eerst even stil. Een ruimte met ongeveer 6000 peper en zoutstellen moet je even op je in laten werken. Allemaal vitrinekasten, flink vol in ongeveer 25 m2 elke stap zie je weer iets anders. Een rondje in ons privé museum hoeft niet langer te duren dan 1 minuut. Mocht toch even goed willen kijken eventueel met de mooiste verhalen van onze bijzondere vondsten dan zijn we zo een uur onderweg.

De waarde van een peper en zoutstel

Omdat er aan mooi ook vaak een prijskaartje zit komt dikwijls de vraag; “Wat is het waard?”
En dat is het lastige van deze verzameling, er is geen catalogus met prijzen zoals je dat vroeger had met postzegels. Bovendien is verzamelen helemaal niet meer zo populair als het eerder was. De “gewonere” setjes waar vroeger misschien wel tien of twintig euro voor is betaald zijn nu vaak bijna niets meer waard. Alleen de echte verzamelitems zoals bijvoorbeeld figuren uit Disney of bepaalde thema’s of onderwerpen zijn nog redelijk goed te verkopen omdat het dan niet om een peper en zoutstel gaat maar om de afbeelding of het onderwerp. De echte waarde? “Wat de gek ervoor geeft”.

Contact

Heb je een vraag? Stel deze gerust via de contactpagina.

Laat ons weten wat je van dit peper en zoutstel vindt