Materiaal: Keramiek
Productie: Indonesië
Ontwerp/ Producent: enesco, Disney
Jaartal: onbekend
Categorie: Animatiefiguren

Over

Het peper en zout stel “Minnie Mouse aan kaptafel” staat in ons digitale museum onder de categorie Animatiefiguren. Deze is naar schatting tussen de 20 en 30 jaar oud en heeft in de loop van de tijd wat kleine beschadigingen opgelopen. Gemaakt in opdracht van Enesco, een bedrijf dat veel verschillende verzamelobjecten verkoopt.

Over verzamelen

Met verloop van jaren is onze collectie van een naar enkele duizenden uitgegroeid. Het peper en zout stel “Minnie Mouse aan kaptafel” is een prima weergave van het tekenfilm karakter van deze muis. Dametje op en top, in dit geval aan het opmaken bij de spiegel.

Museum en verzamelen

Peper en zout stel heeft een digitaal en klein privé museum. De eerste is 24 uur per dag en 7 dagen per week open via deze website. Hier kan je een deel van onze verzameling bekijken. Op ongeveer 30 m2 staan enkele duizenden setjes in vele uitvoeringen. Je kan het Peper en Zout stel Museum bezoeken op afspraak.

Belangrijke pagina’s

Meer peper en zout stellen bekijken? Kies voor Zoeken op categorie.

Wil je weten hoe wij zijn begonnen met één setje en waarom het er nu duizenden zijn geworden? Kies voor Verzamelen begint bij 1.

Heb je een vraag of zoek je informatie? Neem gerust Contact op.

Leave a Comment on Minnie Mouse aan kaptafel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.