peper en zoutstel, verzameling, verzamelen, categorie

Peper en zoutstellen zijn er in allerlei verschillende uitvoeringen, soorten en maten en gemaakt van diverse materialen. Om een indruk te krijgen wat er allemaal is deze overzichtspagina met de peper en zoutstellen per categorie.

Zoeken

Door op een bepaalde categorie te klikken krijgt u een overzicht van alle setjes uit die betreffende categorie. als u iets speciaals zoekt kunt u bij de optie zoeken een zoekwoord intoetsen zoals bijvoorbeeld kikker, hoed of sneeuwpop. U krijgt dan het resultaat te zien van alle peper en zoutstelletjes die aan deze zoekopdracht voldoen.

Informatie:
Informatie die we bij de verschillende setjes plaatsen halen we van internet of hebben we gekregen van de vorige eigenaar. Ziet u een setje waar u nog aanvullende informatie over weet of hebt. Wij horen het graag zodat we deze website zo compleet mogelijk kunnen maken.

Uitbreiding:
We hebben toen onze interesse verlegd naar brocante- en rommelmarkten en de online verkoopsites zoals marktplaats en speurders. Het resultaat is een kamer waar ongeveer 200 meter plank vol staat met peper en zout stelletjes. We zijn intussen het stadium gepasseerd waar we elk setje kochten wat we nog niet hadden. We richten ons nu op de bijzondere uitvoeringen, merken, of bepaalde categorieën.

Setjes gezocht:
Heeft u nog een niet alledaags peper en zout stelletje of misschien wel een hele  verzameling die ergens in een hoekje op zolder staat en wilt u deze wel missen? Wij houden ons aanbevolen. Stuur ons a.u.b. een berichtje via het contactformulier of per e-mail (verzamelen@peper-zoutstel.nl).

Op de hoogte blijven?
Blijf gemakkelijk op de hoogte van nieuw geplaatste peper en zoutstellen en alle andere artikelen over onze verzameling. Volg ons via FacebookTwitter of Google+