Ga naar de inhoud
Home » Onze verzameling » Pietro Chiera Salt and Pepper

Pietro Chiera Salt and Pepper

Uniek Peper- en Zoutstel van Pietro Chiera

Het peper- en zoutstel van de serie Mr. Salt and Mrs. Pepper, ontworpen door Pietro Chiera en genummerd 1710000, is een bijzondere toevoeging aan onze verzameling. Ondanks dat het officieel niet tot de serie behoort, valt het stuk op door zijn unieke design en artistieke flair.

Over Pietro Chiera

Pietro Chiera is een gerenommeerde kunstenaar bekend om zijn speelse en kleurrijke ontwerpen. Met een achtergrond in zowel beeldende kunst als industrieel design, weet hij functionele objecten om te toveren tot ware kunstwerken. Zijn inspiratie haalt hij vaak uit dagelijkse objecten, die hij vervolgens een eigenzinnige twist geeft.

Het Peper- en Zoutstel

Dit specifieke stel, onderdeel van de Mr. Salt and Mrs. Pepper serie, is gemaakt van hoogwaardig keramiek en afgewerkt met levendige kleuren en gedetailleerde patronen. Hoewel het officieel geen deel uitmaakt van de hoofdserie, heeft het van ons een eigen nummering gekregen: 1710000. Dit maakt het een bijzonder en zeldzaam stuk, geliefd onder verzamelaars. Het stel toont een vrolijk samenspel tussen Mr. Salt en Mrs. Pepper, waarbij de vrolijke gezichten en kleurrijke details direct in het oog springen.

Peper- en zoutstel van Pietro Chiera met het nummer 1710000, kleurrijk en uniek design.

Wil je op de hoogt blijven van nieuwe berichten op deze website? abonneer je dat op de gratis e-mail service

Pietro Chiera Salt and Pepper, met het nummer 1710000, is een unieke en waardevolle toevoeging aan elke verzameling. Het stuk straalt creativiteit en vakmanschap uit, en hoewel het niet officieel tot de Mr. Salt and Mrs. Pepper serie behoort, heeft het een bijzondere plek veroverd in onze harten. Bezoek onze online galerie om meer van deze prachtige kunstwerken te ontdekken.

Ritzenhoff

Ritzenhoff is een toonaangevende Duitse fabrikant van hoogwaardige glazen producten. Sinds de oprichting in 1904, heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in het creëren van unieke en artistieke glasobjecten, variërend van drinkglazen tot decoratieve items. Ritzenhoff combineert traditioneel vakmanschap met moderne ontwerpen, waarbij ze samenwerken met bekende internationale kunstenaars en ontwerpers. Het resultaat is een breed scala aan stijlvolle en functionele glazen producten die zowel esthetisch als kwalitatief hoogstaand zijn. Bekijk meer op https://www.ritzenhoff.de/

Van 2002 tot 2018 brachten zij in totaal 74 peper en zoutstellen van de serie Mr. Salt en Mrs Peper uit waar de basis altijd een zandloper figuur is.
Heb je opmerkingen of vragen over dit peper en zoutstel? Stel ze gerust via het contactformulier.