Materiaal: Keramiek
Productie: China
Ontwerp/ Producent: Vandor – SLC, UT
Jaartal: 1998
Categorie: Animatie figuren

Over Pink Panter met trommels

Het peper en zout stel “Pink Panter met trommels” staat in ons digitale museum onder de categorie Animatie figuren. Het is een puntgave versie in 1998 gemaakt in China en op de markt gebracht door Vandor (USA). Vaak worden peper en zout stellen van tekenfilmfiguren gemaakt bij het uitkomen van een film of boek. Wij kennen het verhaal achter dit peper en zout stel (nog) niet.

Over verzamelen

Met verloop van jaren is onze collectie van een naar enkele duizenden uitgegroeid. De “Pink Panter met trommels ” is een mooie toevoeging op onze redelijk uitgebreide collectie strip en tekenfilm figuren. Inmiddels hebben we ruim 300 setjes in deze categorie van nieuw tot ongeveer 100 jaar oud.

Museum en verzamelen

Peper en zout stel heeft een digitaal en klein privé museum. De eerste is 24 uur per dag en 7 dagen per week open via deze website. Hier kan je een deel van onze verzameling bekijken. Op ongeveer 30 m2 staan enkele duizenden setjes in vele uitvoeringen. Je kan het Peper en Zout stel Museum bezoeken op afspraak.

Belangrijke pagina’s

Meer peper en zout stellen bekijken? Kies voor Zoeken op categorie.

Wil je weten hoe wij zijn begonnen met één setje en waarom het er nu duizenden zijn geworden? Kies voor Verzamelen begint bij 1.

Heb je een vraag of zoek je informatie? Neem gerust Contact op.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: