Materiaal: Keramiek
Productie: China
Ontwerp/ Producent: Vandor – SLC, UT
Jaartal: 1998
Categorie: Animatie figuren

Over Pink Panter met trommels

Het peper en zout stel “Pink Panter met trommels” staat in ons digitale museum onder de categorie Animatie figuren. Het is een puntgave versie in 1998 gemaakt in China en op de markt gebracht door Vandor (USA). Vaak worden peper en zout stellen van tekenfilmfiguren gemaakt bij het uitkomen van een film of boek. Wij kennen het verhaal achter dit peper en zout stel (nog) niet.

Over verzamelen

Met verloop van jaren is onze collectie van een naar enkele duizenden uitgegroeid. De “Pink Panter met trommels ” is een mooie toevoeging op onze redelijk uitgebreide collectie strip en tekenfilm figuren. Inmiddels hebben we ruim 300 setjes in deze categorie van nieuw tot ongeveer 100 jaar oud.

Museum en verzamelen

Peper en zout stel heeft een digitaal en klein privé museum. De eerste is 24 uur per dag en 7 dagen per week open via deze website. Hier kan je een deel van onze verzameling bekijken. Op ongeveer 30 m2 staan enkele duizenden setjes in vele uitvoeringen. Je kan het Peper en Zout stel Museum bezoeken op afspraak.

Belangrijke pagina’s

Meer peper en zout stellen bekijken? Kies voor Zoeken op categorie.

Wil je weten hoe wij zijn begonnen met één setje en waarom het er nu duizenden zijn geworden? Kies voor Verzamelen begint bij 1.

Heb je een vraag of zoek je informatie? Neem gerust Contact op.

Je bent nu op peper en zoutstel, 
de mooiste smaakmakers

Hier kan je ongebruikelijke, bijzondere en zeldzame uitvoeringen vinden van het o zo bekende peper en zoutstel. Bekijk onze verzameling via deze website en laat je verrassen door de vele verschillende uitvoeringen. 

Over peper en zout stel

Peper en zout stel Mad Hatter en Dormouse

Digitaal museum

Peper en zout stel heeft een digitaal museum. Deze is 24 uur per dag en 7 dagen per week open. Via deze website kan je een deel van onze verzameling bekijken.

In het echt

Op ongeveer 30 m2 staan enkele duizenden peper en zout stellen. Als je deze eens van dichtbij wilt bekijken kan dat door een afspraak te maken via het contactformulier

Trommels in luxe doos, Godinger

Zelf kopen?

De peper en zout stellen op de website zijn niet te koop. Ben je zelf op zoek? Probeer het dan eens via Marktplaats, Etsy, Ebay of de diverse Facebook pagina's

Recent geplaatst

Amerikaanse hoed
Een op en top Amerikaans product. Uncle Sam's hoge hoed is hét symbool van de USA. Gemaakt in China, voor de Amerikaanse markt met in de Franse taal tekst op de onderzijde "Sur la table". Hoe internationaal wil je het hebben.
Over dit peper en zout stel Het peper en zout stel “Ariël […]
1710007 uit de serie Mr. Salt & Mrs. Pepper van Ritzenhoff is ontworpen door Auge. dit is het pseudoniem voor Thomas Aigelsreiter, een kunstenaar uit Oostenrijk. In de serie Mr. Salt & Mrs Pepper is dit het zevende ontwerp uit 2003. wil je meer weten over de ontwerper? kijk dan eens op https://iffr.com/en/persons/thomas-aigelsreiter

contact

stuur een bericht via dit formulier of via sociale media

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol