Presse Papier

Presse Papier - Jan Snoeck - categorie Kunstenaars - peper en zoutstel verzamelen

Presse Papier

Minimalistisch ontwerp
Jan Snoeck

Het veelzijdige keramieken peper- en zoutstel ontworpen door Jan Snoeck: een functionele presse-papier

Het keramieken peper- en zoutstel ontworpen door de gerenommeerde kunstenaar Jan Snoeck is niet alleen een smaakvolle toevoeging aan je eettafel, maar ook een veelzijdige presse-papier. Met zijn unieke ontwerp en functionaliteit is dit stel zowel praktisch als decoratief. In dit artikel gaan we dieper in op de kenmerken van dit peper- en zoutstel en ontdekken we waarom het de perfecte keuze is voor stijlbewuste gebruikers.

Meer informatie?

Heb je informatie of een goed verhaal over bijvoorbeeld dit peper en zoutstel of de ontwerper? Het verhaal en de geschiedenis achter een peper en zoutstel maakt het setje vaak een stuk mooier en interessanter. Deel het gerust met ons en met de bezoekers van deze website. Onderaan deze pagina kan je (eventueel anoniem) een reactie achterlaten. Ook een bericht via het contactformulier of Facebook wordt door ons gelezen en gewaardeerd.

Presse Papier - Jan Snoeck - categorie Kunstenaars - peper en zoutstel verzamelen
Presse Papier - Jan Snoeck - categorie Kunstenaars - peper en zoutstel verzamelen
  1. Het ontwerp van Jan Snoeck:

Jan Snoeck staat bekend om zijn creatieve ontwerpen, en dit keramieken peper- en zoutstel is daar geen uitzondering op. Het stel heeft een eigentijds en minimalistisch ontwerp, gekenmerkt door organische vormen en een gladde afwerking. De keramieken materialen zorgen voor duurzaamheid en een aangenaam gevoel in de hand.

  1. Functionaliteit als presse-papier:

Wat dit peper- en zoutstel echt uniek maakt, is de mogelijkheid om het te gebruiken als presse-papier. Het gewicht en de vorm van het stel maken het perfect geschikt om papieren en documenten op hun plaats te houden. Of het nu op je bureau, in de keuken of op een andere plek is, het stel combineert functionaliteit met esthetiek.

  1. Handmatig vakmanschap:

Elk peper- en zoutstel is met de hand vervaardigd, wat zorgt voor een uniek en ambachtelijk product. Jan Snoeck heeft oog voor detail en besteedt veel aandacht aan de afwerking van zijn creaties. De combinatie van vakmanschap en hoogwaardige keramieken materialen resulteert in een duurzaam product dat jarenlang meegaat.

Over Jan Snoeck

Jan Snoeck is een bekende beeldend kunstenaar die zijn roots heeft in Den Haag. Met zijn unieke creaties en talent heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de moderne kunstwereld. Zijn kunstwerken zijn te vinden in zowel nationale als internationale collecties en exposities. Als kunstenaar staat Jan Snoeck bekend om zijn expressieve en kleurrijke sculpturen en keramiek. Zijn werken bevatten vaak organische vormen en abstracte figuren, waardoor ze een gevoel van beweging en levendigheid uitstralen. Jan Snoeck heeft een onderscheidende stijl die zijn kunst herkenbaar maakt.

Meer informatie over deze kunstenaar kan je vinden op http://www.jansnoeck.eu/ of via Wikipedia
Alle peper en zoutstellen van haar hand die wij in onze verzameling hebben kan je bekijken via https://peper-zoutstel.nl/jan-snoek/

Over verzamelen

Als mensen bij ons komen om de verzameling te bekijken is het vaak eerst even stil. Een ruimte met ongeveer 6000 peper en zoutstellen moet je even op je in laten werken. Allemaal vitrinekasten, flink vol in ongeveer 25 m2 elke stap zie je weer iets anders. Een rondje in ons privé museum hoeft niet langer te duren dan 1 minuut. Mocht toch even goed willen kijken eventueel met de mooiste verhalen van onze bijzondere vondsten dan zijn we zo een uur onderweg.

De waarde van een peper en zoutstel

Omdat er aan mooi ook vaak een prijskaartje zit komt dikwijls de vraag; “Wat is het waard?”
En dat is het lastige van deze verzameling, er is geen catalogus met prijzen zoals je dat vroeger had met postzegels. Bovendien is verzamelen helemaal niet meer zo populair als het eerder was. De “gewonere” setjes waar vroeger misschien wel tien of twintig euro voor is betaald zijn nu vaak bijna niets meer waard. Alleen de echte verzamelitems zoals bijvoorbeeld figuren uit Disney of bepaalde thema’s of onderwerpen zijn nog redelijk goed te verkopen omdat het dan niet om een peper en zoutstel gaat maar om de afbeelding of het onderwerp. De echte waarde? “Wat de gek ervoor geeft”.

Contact

Heb je een vraag? Stel deze gerust via de contactpagina.

Een bericht

Laat ons weten wat je van dit peper en zoutstel vindt