P&Z in de media

Radio Nijmegen, peper en zoutstel, verzamelen, verzamelingPeper en zout stellen in de media

Via internet zijn we ondanks het korte bestaan van deze website al vrij goed te vinden. Met de zoekopdracht “peper en zoutstel verzamelen” staan we al hoog in Google. Ook via de sociale media gaat het goed. Facebook, Twitter, Google+ en Pinterest leiden mensen regelmatig naar onze website. We hopen dat de bezoekers van onze website berichten, pagina’s of foto’s zo veel mogelijk willen delen via o.a. Facebook, Twitter, Google+ en Pinterest

Op 26 april 2017 hebben we een interview gehad bij Radio Nijmegen voor het programma “Gezond en wel”. Een nieuwe stap in het promoten van onze hobby.

Beluister hier onder het volledige interview.

Meer over Radio Nijmegen en het programma

Gezond en Wel, x het gezondheids- en lifestyle radioprogramma voor de regio Nijmegen en verre omgeving
Het programma wordt iedere week op maar liefst 8 lokale omroepen in de regio Nijmegen uitgezonden!

In het programma o.a. interviews met mensen uit de gezondheidszorg, lifestyle items zoals spannende hobby’s, koken, woon- en tuintips en reizen. Maar ook tips over bewegen, lichaamsverzorging en gesprekken met paramedici ontbreken niet. Dit alles afgewisseld met gezellige talks en leuke feelgood muziek.

De vaste rubrieken zijn de gezondheids- en lifestyle-agenda, waarin we kijken naar activiteiten, open dagen en speciale weken/maanden in het teken van gezondheid en lifestyle. Verder het belangrijkste gezondheidsnieuws van die week.

Het programma kan bij de meeste omroepen gedurende een week na uitzending ook terugbeluisterd of gedownload worden op uw computer via de verschillende websites van de omroepen. Daarnaast kunt u de interviews terug beluisteren via het Soundcloud-account van GL8 Media (www.soundcloud.com/gl8-media).

Volg Gezond en Wel ook via facebook: Gezondenwel Regio Nijmegen.
Het programma wordt wekelijks op donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur opgenomen in de studio van GL8 aan de Sluisweg 18c in Malden. Het telefoonnummer van de studio is 024388 18 08 (alleen tijdens de uitzending).
Het programma wordt door verschillende presentatoren gepresenteerd: Anasuya Koopmans, Jan de Valk, Wim van Dijk, Peter Nillesen en Menno Duiven. De techniek wordt verzorgd door Bas de Krijger, Henry van der Burgt, Joost van den Brandt, Piet Buitendijk en Jeroen Franssen. De redactie nemen Jenne van Tulden, Roland Spaan en Jan van Gent voor hun rekening, waarbij Jan van Gent ook de eindredactie doet.

%d bloggers liken dit: