Materiaal : Keramiek
Categorie : Animatie figuren
Fabrikant / Merk : Lucasfilm Ltd.
Land : China
Jaartal : 2018


BB-8 , de Robot uit de film Star Wars. Gevonden op de verzamelbeurs in Utrecht bij de mannen van Film Freaks Only. Ze hadden helaas maar één film of stripheld als peper en zoutstel maar beloofden een volgende keer er meer mee te nemen. Kijk voor een update op https://www.facebook.com/FilmFreaksOnly/

Heb je informatie over dit peper en zout stel?
Wil je zomaar een bericht achter laten? 
Wil je per e-mail op de hoogte blijven?
Dat kan onderaan deze pagina via het reactieformulier.

BB-8, Robot uit Star Wars, peper en zout stel, verzamelen, verzameling
BB-8, Robot uit Star Wars, detail 1, peper en zout stel, verzamelen, verzameling

Volg ons via Facebook:
https://www.facebook.com/peperzoutstel

Volg ons via Twitter: 
https://twitter.com/peperzoutset

VERZAMELING

Dit peper en zout stelletje is een van de vele setjes die wij in de loop van de jaren hebben verzameld. In het begin beperkten wij ons tot uitsluitend nieuwe, grappige en vooral niet te dure stelletjes. Maar als je iets meer onderzocht hebt ontdekt je dat er veel meer is. Internet staat bomvol met allerlei peper en zout stelletjes. Nieuw maar ook gebruikt of zelfs heel oud. Een peper en zout stel is bijna onmisbaar in de keuken en als onderdeel van het servies. Deze verzameling bestaat uit hele gezellige smaakmakers.

INFORMATIE

Informatie die we bij de verschillende setjes plaatsen halen we van internet of hebben we gekregen van de vorige eigenaar. Ziet u een setje waar u nog aanvullende informatie over weet of hebt. Wij horen het graag zodat we deze website zo compleet mogelijk kunnen maken.

Peper en zout stel te koop

Heb je een of meerdere peper en zout stellen die je weg wilt doen? Misschien hebben wij wel interesse of kunnen je adviseren over de waarde en waar te verkopen. Stuur ons een persoonlijk berichtje met foto via onze Facebookpagina .

Leave a Comment on BB-8, robot uit Star Wars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.