De mooiste smaakmakers, niet alleen voor op tafel.

Ritme en dans

Materiaal: Keramiek
Productie: China
Merk / Fabrikant: Clay Art
Jaartal: ±1990 tot 2000
Categorie: Muziek, Mensen

Over dit peper en zout stel

Het peper en zout stel “Ritme en dans” staat in ons digitale museum onder de categorie Muziek en Mensen . De voorstelling zijn een zwarte man en vrouw waar de man een trommel bespeelt en de vrouw aan het dansen is. Dit peper en zout stel is in perfecte staat en naar schatting uit het jaar 1990 tot 2000.

Over verzamelen

Met verloop van jaren is onze collectie van een naar enkele duizenden uitgegroeid. Het peper en zout stel “Ritme en dans” is daar een van. Waar we begonnen met veel te verzamelen hebben we later toch keuzes moeten maken. En de keuzes zijn persoonlijk. Soms kiezen we om een categorie of serie uit te breiden. Een ander keer nemen we iets geheel nieuws naar huis. De keuze is enorm dus hoeven we os niet te vervelen.

Museum en verzamelen

Peper en zout stel heeft een digitaal en klein privé museum. De eerste is 24 uur per dag en 7 dagen per week open via deze website. Hier kan je een deel van onze verzameling bekijken. Op ongeveer 30 m2 staan enkele duizenden setjes in vele uitvoeringen. Je kan het Peper en Zout stel Museum bezoeken op afspraak.

Belangrijke pagina’s

Meer peper en zout stellen bekijken? Kies voor Zoeken op categorie.

Wil je weten hoe wij zijn begonnen met één setje en waarom het er nu duizenden zijn geworden? Kies voor Verzamelen begint bij 1.

Heb je een vraag of zoek je informatie? Neem gerust Contact op.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Peper & Zout

Thema door Anders Norén

NederlandsEnglish