Materiaal : Keramiek
Categorie : Dieren
Fabrikant / Merk : Thomas Adam design
Land : Duitsland
Jaartal : 2017

Een bijzonder peper en zoutstel speciaal gemaakt voor de verzamelclub Shakin Togetter ter ere van de bijeenkomst in Berlijn in 2017. Gemaakt door Thomas Adam die ook veel peper en zout stellen maakte voor Goebel met Ziege als partner.
De voorstelling is de beer met de tekst Bearlin. Een knipoog naar de stad Berlijn (Berlin). Het stuk steen met de afbeelding van de auto bestaat echt en is onderdeel van de Berlijnse muur.

Heb je informatie over dit peper en zout stel? 
Wil je zomaar een bericht achter laten? 
Dat kan onderaan deze pagina via het reactieformulier.

Shakin' togetter 2017, Bearlin

Volg ons via Facebook:
https://www.facebook.com/peperzoutstel

Volg ons via Twitter: 
https://twitter.com/peperzoutset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VERZAMELING

Dit peper en zout stelletje is een van de vele setjes die wij in de loop van de jaren hebben verzameld. In het begin beperkten wij ons tot uitsluitend nieuwe, grappige en vooral niet te dure stelletjes. Maar als je iets meer onderzocht hebt ontdekt je dat er veel meer is. Internet staat bomvol met allerlei peper en zout stelletjes. Nieuw maar ook gebruikt of zelfs heel oud. Een peper en zout stel is bijna onmisbaar in de keuken en als onderdeel van het servies. Deze verzameling bestaat uit hele gezellige smaakmakers.

INFORMATIE

Informatie die we bij de verschillende setjes plaatsen halen we van internet of hebben we gekregen van de vorige eigenaar. Ziet u een setje waar u nog aanvullende informatie over weet of hebt. Wij horen het graag zodat we deze website zo compleet mogelijk kunnen maken.

Peper en zout stel te koop

Heb je een of meerdere peper en zout stellen die je weg wilt doen? Misschien hebben wij wel interesse of kunnen je adviseren over de waarde en waar te verkopen. Stuur ons een persoonlijk berichtje met foto via onze Facebookpagina .

Leave a Comment on Shakin’ togetter 2017, Bearlin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.