Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Alle peper en zoutstellen die wij via deze website verkopen zijn gebruikt en of minimaal enkele jaren tot ruim 50 jaar oud.
Wij beoordelen zelf van elk peper en zoutstel individueel of de kwaliteit nog voldoende is om te verkopen. Dit is uiteraard een persoonlijke beoordeling.
Van elk peper en zoutstel zijn foto’s gemaakt zodat deze van alle kanten goed beoordeeld kan worden door de koper. De foto’s kunnen online vergroot worden om een nog beter en compleet beeld te krijgen. Neem bij twijfel a.u.b. voorafgaan aan de koop contact met ons op als er onduidelijkheden zijn.

Breuk

Helaas zijn de bezorgdiensten niet altijd zo voorzichtig met pakketjes als wijzelf zijn met peper en zoutstellen. Het kan daarom voorkomen dat uw bestelling breekt tijdens transport. Bij breuk ontvangen wij graag een foto van de verpakking en een foto van het gebroken peper en zoutstel (liefst nog deels ingepakt). hierna zullen wij met u overleggen of u het aankoopbedrag terug wilt ontvangen of een ander peper en zoutstel wilt ontvangen. wilt u een vervangend product uitzoeken dan zal deze met een volgende bestelling kosteloos meegezonden worden.

Retour

Wij zijn geen commerciële instelling maar privé verzamelaars en hebben geen kosteloze retourregeling. Wilt u toch afzien van de aankoop dan mag u deze retour zenden op eigen kosten. Na ontvangst en controle betalen wij alleen het aankoopbedrag terug, niet de verzendkosten.