Materiaal : Plastic
Categorie : Kunst
Fabrikant / Merk : Henk Stallinga / Cunningham Lindsey Europe
Land : USA
Jaartal : 1991 ontwerp

The taste of talking van Henk Stallinga is een wereldberoemd kunststuk en onderdeel van de collectie van The museum of modern art in New York. Het ontwerp is gebaseerd op de hoorn van een telefoon en de knipperlichten van een Morris Mini. Een niet voor de hand liggende combinatie. Het is geen zeldzaam object. The taste of talking by Henk Stallinga is nog steeds te koop.

Heb je informatie over dit peper en zout stel?
Wil je zomaar een bericht achter laten? 
Dat kan onderaan deze pagina via het reactieformulier.

The tast of talking by Henk Stallinga, peper en zout stel, verzamelen, verzameling

Volg ons via Facebook:
https://www.facebook.com/peperzoutstel

Volg ons via Twitter: 
https://twitter.com/peperzoutset

The tast of talking by Henk Stallinga, detail 1
The tast of talking by Henk Stallinga, detail 2

VERZAMELING

Dit peper en zout stelletje is een van de vele setjes die wij in de loop van de jaren hebben verzameld. In het begin beperkten wij ons tot uitsluitend nieuwe, grappige en vooral niet te dure stelletjes. Maar als je iets meer onderzocht hebt ontdekt je dat er veel meer is. Internet staat bomvol met allerlei peper en zout stelletjes. Nieuw maar ook gebruikt of zelfs heel oud. Een peper en zout stel is bijna onmisbaar in de keuken en als onderdeel van het servies. Deze verzameling bestaat uit hele gezellige smaakmakers.

INFORMATIE

Informatie die we bij de verschillende setjes plaatsen halen we van internet of hebben we gekregen van de vorige eigenaar. Ziet u een setje waar u nog aanvullende informatie over weet of hebt. Wij horen het graag zodat we deze website zo compleet mogelijk kunnen maken.

Peper en zout stel te koop

Heb je een of meerdere peper en zout stellen die je weg wilt doen? Misschien hebben wij wel interesse of kunnen je adviseren over de waarde en waar te verkopen. Stuur ons een persoonlijk berichtje met foto via onze Facebookpagina .

Leave a Comment on The taste of talking by Henk Stallinga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.