Twee apen in kano, Alessie, peper en zoutstel, verzamelen, verzameling

Peper en zoutstel : Twee apen in kano, Alessie

Materiaal : Plasic
Categorie : Dieren, Plastic
Fabrikant / Merk : Alessie
Overige kenmerken Twee apen in kano, Alessie : Heeft u nog informatie over dit peper en zoutstel? Laat het ons weten via het contactformulier. Bij ons is verder geen informatie bekend.

Verzameling:
Dit peper en zout stelletje is een van de vele setjes die wij in de loop van de jaren hebben verzameld. In het begin beperkten wij ons tot uitsluitend nieuwe, grappige en vooral niet te dure stelletjes. Maar als je iets meer onderzocht hebt ontdekt je dat er veel meer is. Internet staat bomvol met allerlei peper en zout stelletjes. Nieuw maar ook gebruikt of zelfs heel oud. Een peper en zout stel is bijna onmisbaar in de keuken en als onderdeel van het servies. Deze verzameling bestaat uit hele gezellige smaakmakers.

Informatie:
Informatie die we bij de verschillende setjes plaatsen halen we van internet of hebben we gekregen van de vorige eigenaar. Ziet u een setje waar u nog aanvullende informatie over weet of hebt. Wij horen het graag zodat we deze website zo compleet mogelijk kunnen maken.

Uitbreiding:
We hebben toen onze interesse verlegd naar brocante- en rommelmarkten en de online verkoopsites zoals marktplaats en speurders. Het resultaat is een kamer waar ongeveer 200 meter plank vol staat met peper en zout stelletjes. We zijn intussen het stadium gepasseerd waar we elk setje kochten wat we nog niet hadden. We richten ons nu op de bijzondere uitvoeringen, merken, of bepaalde categorieën.

Setjes gezocht:
Heeft u nog een niet alledaags peper en zout stelletje of misschien wel een hele  verzameling die ergens in een hoekje op zolder staat en wilt u deze wel missen? Wij houden ons aanbevolen. Stuur ons a.u.b. een berichtje via het contactformulier.

Op de hoogte blijven?
Blijf gemakkelijk op de hoogte van nieuw geplaatste peper en zoutstellen en alle andere artikelen over onze verzameling. Volg ons via FacebookTwitter of Google+

 

Categorieën: Dieren

Peper en Zout stel

Anja en René, verzamelaars van niet alledaagse peper en zout stellen.

%d bloggers liken dit: