De mooiste smaakmakers, niet alleen voor op tafel.

Twee glazen konijnen

Eigenschappen

Materiaal : Glas
Categorie : Dieren
Fabrikant / Merk : onbekend
Land : onbekend
Jaartal : 2019

Over dit peper en zout stel

Het peper en zout stel “Twee glazen konijnen” kwamen we tegen in een winkel in huishoudelijke artikelen en keukengerei. En natuurlijk past een peper en zout stel daar prima tussen. Wel gelukt dat hier naast de functionele uitvoeringen ook dit sierlijke setje was.

Meer informatie?

Heb je informatie over dit peper en zout stel?
Wil je zomaar een bericht achter laten? 
Dat kan onderaan deze pagina via het contactformulier.

VERZAMELING

Dit peper en zout stelletje is een van de vele setjes die wij in de loop van de jaren hebben verzameld. In het begin beperkten wij ons tot uitsluitend nieuwe, grappige en vooral niet te dure stelletjes. Maar als je iets meer onderzocht hebt ontdekt je dat er veel meer is. Internet staat bomvol met allerlei peper en zout stelletjes. Nieuw maar ook gebruikt of zelfs heel oud. Een peper en zout stel is bijna onmisbaar in de keuken en als onderdeel van het servies. Deze verzameling bestaat uit hele gezellige smaakmakers.

INFORMATIE

Informatie die we bij de verschillende setjes plaatsen halen we van internet of hebben we gekregen van de vorige eigenaar. Ziet u een setje waar u nog aanvullende informatie over weet of hebt. Wij horen het graag zodat we deze website zo compleet mogelijk kunnen maken.

Peper en zout stel te koop aanbieden

Heb je een of meerdere peper en zout stellen die je weg wilt doen? Misschien hebben wij wel interesse of kunnen je adviseren over de waarde en waar te verkopen. Stuur ons een e-mail met foto(‘s) naar verzamelen@peper-zoutstel.nl .

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2020 Peper & Zout

Thema door Anders Norén

NederlandsEnglish