Peper en zout stellen, wereldberoemd en onmisbaar in de keuken. Bijna iedereen heeft er wel een in huis en regelmatig op de tafel staan. Als we bij ons zelf in de keukenkast kijken zijn het niet de mooiste en ook de peper- en zoutmolen zijn van de serie dertien in een dozijn. Niets bijzonders dus. En toe kwamen we in aanraking met peper en zout stellen die niet speciaal gemaakt zijn voor in de keuken of op tafel. Niet alledaagse uitvoeringen als souvenir, verzamelobject of kunstobject. En een van die peper en zout stellen is het setje Uncle Sam’s hoed.

Amerikaanse hoed

Specificaties peper en zout stel

  • Materiaal: Keramiek
  • Jaartal: Onbekend
  • Categorie: Kleding en Schoenen
  • Merk – Ontwerp: Onbekend
  • Land: China

Meer informatie

Het peper en zout stel “Uncle Sam’s hoed” is in ons digitale museum te vinden in de categorie “Kleding en Schoenen”. Een op en top Amerikaans product. Uncle Sam’s hoge hoed is hét symbool van de USA. Gemaakt in China, voor de Amerikaanse markt met in de Franse taal tekst op de onderzijde “Sur la table”. Hoe internationaal wil je het hebben.

Meer peper en zout stellen

Wil je mee peper en zout stellen bekijken op deze website? Je kan selecteren op categorie.
Heb je een peper en zoutstel waar je informatie over zoekt of de waarde wilt weten? Wij helpen je graag. Neem contact op via het contactformulier.

Peper en Zout stel kopen

De peper en zout stellen op de website zijn niet te koop.
Ben je zelf op zoek naar bijzondere uitvoeringen? Probeer het dan eens via onderstaande websites

Marktplaats – https://www.marktplaats.nl
Etsy – https://www.etsy.com/nl
Ebay – https://www.ebay.nl

Meer informatie

Wil je meer informatie over dit peper en zout stel. Wij delen dit graag met je. Ben je zelf op zoek naar een speciaal setje, wil je de waarde weten of wil je een of meerdere peper en zout stellen verkopen? Stel jouw vraag via onderstaand formulier. Wij doen onze uiterste best binnen enkele dagen te reageren.