Peper en zout stel: Verzamelen begint bij 1

Verzamelen begint bij 1, peper en zoutstel, verzameling

Verzamelen begint bij 1

Ooit begonnen met een cadeautje, een leuk peper en zout stel ter decoratie in de keuken. Later zelf eens nieuwe peper- en zoutmolen gekocht en daarna was het spreekwoordelijke hek van de dam. Een grappig setje in de vensterbank erbij. Even later een peper en zoutmolen van hout. design, rvs, kunst, in alle vormen, maten en soorten. Nu hebben we de wanden van een slaapkamer helemaal vol met vele honderden setjes. Nooit gedacht dat er zo verschrikkelijk veel verschillende peper en zout stellen bestaan.

We kijken nog vaak eens op marktplaats, gaan naar een rommelmarkt of braderie maar kopen alleen nog de hele bijzondere setjes. Ons huis en het budget zijn te klein om alles aan te schaffen. Daar heb je een heel museum voor nodig. Wij laten het bij een privé verzameling die 24 uur per dag en 7 dagen per week online bekeken kan worden.
De toegang is gratis.

Heb je nog ergens een niet alledaags peper en zout stel waar je niets mee doet……….wij houden ons aanbevolen. Heb je informatie over een of meerdere peper en zout stelletjes, laat het ons dan weten.
Je kan altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

%d bloggers liken dit: