De mooiste smaakmakers, niet alleen voor op tafel.

Vintage setjes bekijken

WAT IS EEN VINTAGE PEPER EN ZOUT STEL?

Oude dingen waar mensen weer interesse in krijgen noemen ze vaak vintage. Vaak is het niet oud genoeg om antiek te noemen wat volgens ons 100 jaar of ouder is. Dat vintage heel divers is kan je duidelijk zien aan de setjes die we aan deze categorie hebben gekoppeld.

wAT MAG JE VERWACHTEN?

Een grote verscheidenheid aan de al wat oudere peper en zout stellen. Veel keramiek maar ook regelmatig plastic uitvoeringen. hoe groot de verschillen ook zijn er is altijd op originele wijze een kunst(ig) object gemaakt die je kan gebruiken als peper en zout stel.

One piece in plastic, detail

VERZAMELING

Dit peper en zout stelletje is een van de vele setjes die wij in de loop van de jaren hebben verzameld. In het begin beperkten wij ons tot uitsluitend nieuwe, grappige en vooral niet te dure stelletjes. Maar als je iets meer onderzocht hebt ontdekt je dat er veel meer is. Internet staat bomvol met allerlei peper en zout stelletjes. Nieuw maar ook gebruikt of zelfs heel oud. Een peper en zout stel is bijna onmisbaar in de keuken en als onderdeel van het servies. Deze verzameling bestaat uit hele gezellige smaakmakers.

INFORMATIE

Informatie die we bij de verschillende setjes plaatsen halen we van internet of hebben we gekregen van de vorige eigenaar. Ziet u een setje waar u nog aanvullende informatie over weet of hebt. Wij horen het graag zodat we deze website zo compleet mogelijk kunnen maken.

Peper en zout stel te koop

Heb je een of meerdere peper en zout stellen die je weg wilt doen? Misschien hebben wij wel interesse of kunnen je adviseren over de waarde en waar te verkopen. Stuur ons een persoonlijk berichtje met foto via onze Facebookpagina of stuur een e-mail naar verzamelen@peper-zoutstel.nl .

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2020 Peper & Zout

Thema door Anders Norén

NederlandsEnglish