Vrouw en stier

Vrouw-en-stier-Giordano-di-Panzano-peper-en-zoutstel

Kenmerken

Wij zijn doorlopend op zoek naar aanvullende informatie over onze peper en zoutstellen. Heb je aanvullende informatie? deel dat met ons via het contactformulier.

Peper en Zoutstel

Materiaal : Keramiek
Ontwerp : Picasso stijl
Jaartal : ±1980
Merk : Giordano di Panzano

Peper en Zoutstel in de categorie kunst

Menig kunstenaar, ontwerper, keramist en andere creatieve persoon heeft zich gebogen over peper en zoutstellen. In de categorie mode gaat het voornamelijk over schoenen, kleding en sieraden en ook daar zijn er meer van gemaakt dan je in eerste instantie zal verwachten. Laat je verrassen door de variatie in fantastische ontwerpen.

Waarde

Een peper en zoutstel is net zoveel waard als de gek er voor geeft. Daarom is er ook zo’n enorm aanbod. Voor elk wat wils in elke prijsklasse. In de winkel koop je al snel een peper en zoutstel voor een paar euro.
Omdat er vraag naar is zijn er ook hele dure uitvoeringen en speciale ontwerpen. Soms heb je een gelukje en koop je iets bijzonders voor een klein prijsje.

Informatie

Er zijn een aantal boeken waar informatie over peper en zoutstellen te vinden is. Het aantal setjes waar wat over geschreven is klein vergeleken met het aanbod. Daarom is het ook moeilijk de waarde van een peper en zoutstel te bepalen

Kopen

Bent je zelf op zoek naar een specifiek peper en zoutstel. Souvenir- brocante- en antiekwinkels zijn goede plaatsen om te zoeken. Dus als je van shoppen houdt en graag en leuke winkeltjes loopt te zoeken naar iets moois ben je als verzamelaar dubbel gelukkig. Zoek je heel gericht iets dan heb je online de meeste kans om dat ene bijzondere setje te scoren.

Over deze website

Met deze website proberen wij de bezoekers te informeren en te amuseren. Het is een gelegenheid om eens op een andere manier naar een verzameling in het algemeen te kijken.

Bezoekers van ons privé peper en zoutstel museum weten vaak in eerst instantie niet wat ze moeten zeggen en waar ze moeten kijken. Een ruimte met vitrinekasten en enkele duizenden peper en zoutstellen. De meest gebruikte kreten zijn niet geschikt om te herhalen.
Schoonheid zit niet alleen aan de buitenkant.

Het verhaal achter een peper en zoutstel is soms nog mooier dan de uitvoering. In sommige gevallen is dat verhaal persoonlijk maar soms zit er ook een grotere gedachte achter die voor iedereen interessant kan zijn, een stukje geschiedenis, een sprookje of mythe of hoe het ontwerp tot stand is gekomen.

Wil je op de hoogte blijven?

Onderaan deze pagina kan je een reactie plaatsen als je wilt.
Wij horen graag wat andere mensen van onze verzameling vinden.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Facebook.

Of ontvang een e-mail als er een nieuw peper en zoutstel op de website is geplaatst.

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” success_message=”Gelukt! Er is zojuist een e-mail naar je verzonden om je abonnement te bevestigen. Bekijk de e-mail en klik op ‘Volgen bevestigen’ om je in te schrijven.”]

Wij waarderen jouw reactie op dit bericht