Materiaal: Keramiek
Productie: Japan
Merk / Fabrikant: Japan
Jaartal: ±1960
Categorie: Mensen

Over dit peper en zout stel

Het peper en zout stel “Vrouwen gekleed in zwart-wit” staat in ons digitale museum onder de categorie Mensen.
De voorstelling zijn twee vrouwen in zwart en wit gekleed. Het lijkt een religieus tintje de hebben maar of dat klopt weten we niet zeker.

Over verzamelen

Met verloop van jaren is onze collectie van een naar enkele duizenden uitgegroeid. De “Vrouwen gekleed in zwart-wit” hebben een extra mooi plekje gekregen mede door de perfecte staat waarin ze verkeren. Waar we begonnen met veel te verzamelen hebben we later toch keuzes moeten maken. En de keuzes zijn persoonlijk. Soms kiezen we om een categorie of serie uit te breiden. Een ander keer nemen we iets geheel nieuws naar huis. De keuze is enorm dus hoeven we os niet te vervelen.

Museum en verzamelen

Peper en zout stel heeft een digitaal en klein privé museum. De eerste is 24 uur per dag en 7 dagen per week open via deze website. Hier kan je een deel van onze verzameling bekijken. Op ongeveer 30 m2 staan enkele duizenden setjes in vele uitvoeringen. Je kan het Peper en Zout stel Museum bezoeken op afspraak.

Belangrijke pagina’s

Meer peper en zout stellen bekijken? Kies voor Zoeken op categorie.

Wil je weten hoe wij zijn begonnen met één setje en waarom het er nu duizenden zijn geworden? Kies voor Verzamelen begint bij 1.

Heb je een vraag of zoek je informatie? Neem gerust Contact op.


Peper en Zout stel

Anja en René, verzamelaars van niet alledaagse peper en zout stellen.

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: