Winnie de Poeh, Teigetje, Knorretje en Iejoor, peper en zoutstel, verzamelen, verzameling

 

 

 

 

 

 

 

Peper en zoutstel : Winnie de Poeh, Teigetje, Knorretje en Iejoor

Materiaal : Aardewerk

Categorie : Animatiefiguren

Fabrikant / Merk : Onbekend

Land : Onbekend

Jaartal :Onbekend

Overige kenmerken : Geen

 

Dit peper en zout stelletje is een van de vele setjes die wij in de loop van de jaren hebben verzameld. In het begin beperkten wij ons tot uitsluitend nieuwe, grappige en vooral niet te dure stelletjes. Maar als je iets meer onderzocht hebt ontdekt je dat er veel meer is. Internet staat bomvol met allerlei peper en zout stelletjes. Nieuw maar ook gebruikt of zelfs heel oud.

We hebben toen onze interesse verlegd naar brocante- en rommelmarkten en de online verkoopsites zoals marktplaats en speurders. Het resultaat is een kamer waar ongeveer 200 meter plank vol staat met peper en zout stelletjes. We zijn intussen het stadium gepasseerd waar we elk setje kochten wat we nog niet hadden. We richten ons nu op de bijzondere uitvoeringen, merken, of bepaalde categorieën.

Informatie die we bij de verschillende setjes plaatsen halen we van internet of hebben we gekregen van de vorige eigenaar. Ziet u een setje waar u nog aanvullende informatie over weet of hebt. Wij horen het graag zodat we deze website zo compleet mogelijk kunnen maken.

Een bonte verzameling peper en zout stelletjes. Van souvenirs en kitsch tot ware kunstwerken en verzamelobjecten. Met merken zoals Goebel, Hummel, Japan, Britto, Disney, Villeroy en Boch, Enesco, Porcelain, Ritzenhoff en Giordano di Ponzano. Een peper en zout stel is bijna onmisbaar in de keuken en als onderdeel van het servies. Deze verzameling bestaat uit hele gezellige smaakmakers.

Heeft u nog een niet alledaags peper en zout stelletje en wilt u deze wel missen? Wij houden ons aanbevolen. Stuur ons a.u.b. een berichtje via het contactformulier.

Je bent nu op peper en zoutstel, 
de mooiste smaakmakers

Hier kan je ongebruikelijke, bijzondere en zeldzame uitvoeringen vinden van het o zo bekende peper en zoutstel. Bekijk onze verzameling via deze website en laat je verrassen door de vele verschillende uitvoeringen. 

Over peper en zout stel

Peper en zout stel Mad Hatter en Dormouse

Digitaal museum

Peper en zout stel heeft een digitaal museum. Deze is 24 uur per dag en 7 dagen per week open. Via deze website kan je een deel van onze verzameling bekijken.

In het echt

Op ongeveer 30 m2 staan enkele duizenden peper en zout stellen. Als je deze eens van dichtbij wilt bekijken kan dat door een afspraak te maken via het contactformulier

Trommels in luxe doos, Godinger

Zelf kopen?

De peper en zout stellen op de website zijn niet te koop. Ben je zelf op zoek? Probeer het dan eens via Marktplaats, Etsy, Ebay of de diverse Facebook pagina's

Recent geplaatst

Amerikaanse hoed
Een op en top Amerikaans product. Uncle Sam's hoge hoed is hét symbool van de USA. Gemaakt in China, voor de Amerikaanse markt met in de Franse taal tekst op de onderzijde "Sur la table". Hoe internationaal wil je het hebben.
Over dit peper en zout stel Het peper en zout stel “Ariël […]
1710007 uit de serie Mr. Salt & Mrs. Pepper van Ritzenhoff is ontworpen door Auge. dit is het pseudoniem voor Thomas Aigelsreiter, een kunstenaar uit Oostenrijk. In de serie Mr. Salt & Mrs Pepper is dit het zevende ontwerp uit 2003. wil je meer weten over de ontwerper? kijk dan eens op https://iffr.com/en/persons/thomas-aigelsreiter

contact

stuur een bericht via dit formulier of via sociale media

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol