Welkom

Je bent nu op peper en zoutstel, de mooiste smaakmakers

Hier kan je ongebruikelijke, bijzondere en zeldzame uitvoeringen vinden van het o zo bekende peper en zoutstel. Bekijk onze verzameling via deze website en laat je verrassen door de vele verschillende uitvoeringen. 

Stoneware

Materiaal

Onbekend

Land productie

Onbekend

Ontwerp

Onbekend

Merk

± 1970

Jaartal

Mensen

Categorie

Niet gemerkt

Markering

6,5 x 3,5 cm

Afmetingen (h x b)

Over dit peper en zoutstel

Het peper en zout stel “Zeemannen Stoneware” staat in ons digitale museum onder de categorie “Mensen en Stoneware”.
Dit setje is ongemerkt maar afgaande op de afsluitdopjes aan de onderzijde schatten er in dat deze rond 1970 zijn gemaakt.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category=”all”]

[RICH_REVIEWS_FORM category=”foo”]

Museum en verzamelen

Peper en zout stel heeft een digitaal en klein privé museum. De eerste is 24 uur per dag en 7 dagen per week open via deze website. Hier kan je een deel van onze verzameling bekijken. Op ongeveer 30 m2 staan enkele duizenden setjes in vele uitvoeringen. Je kan het Peper en Zout stel Museum bezoeken op afspraak. Je kan een afspraak maken via het contactformulier.

Meer peper en zout stellen

Wil je mee peper en zout stellen bekijken op deze website? Je kan selecteren op categorie.
Heb je een peper en zoutstel waar je informatie over zoekt of de waarde wilt weten? Wij helpen je graag. Neem contact op via het contactformulier.

Peper en Zout stel kopen

De peper en zout stellen op de website zijn niet te koop.
Ben je zelf op zoek naar bijzondere uitvoeringen? Probeer het dan eens via onderstaande websites

Marktplaats – https://www.marktplaats.nl
Etsy – https://www.etsy.com/nl
Ebay – https://www.ebay.nl

Meer informatie

Wil je meer informatie over dit peper en zout stel. Wij delen dit graag met je.
Ben je zelf op zoek naar een speciaal setje, wil je de waarde weten of wil je een of meerdere peper en zout stellen verkopen?
Stel jouw vraag via onderstaand formulier. Wij doen onze uiterste best binnen enkele dagen te reageren.

[formidable id=2]

Categories:

Over peper en zout stel

Peper en zout stel Mad Hatter en Dormouse

Digitaal museum

Peper en zout stel heeft een digitaal museum. Deze is 24 uur per dag en 7 dagen per week open. Via deze website kan je een deel van onze verzameling bekijken.

In het echt

Op ongeveer 30 m2 staan enkele duizenden peper en zout stellen. Als je deze eens van dichtbij wilt bekijken kan dat door een afspraak te maken via het contactformulier

Trommels in luxe doos, Godinger

Zelf kopen?

De peper en zout stellen op de website zijn niet te koop. Ben je zelf op zoek? Probeer het dan eens via Marktplaats, Etsy, Ebay of de diverse Facebook pagina's

Latest news

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur.

Het peper en zout stel “Ariël op rots” staat in ons digitale museum onder de categorie "Animatie figuren". Dit setje is nieuw gekocht in 2020. De voorstelling is de wereldberoemde kleine zeemeermin op een rots van Walt Disney.
Met de serie Mr. Salt & Mrs. Pepper heeft Ritzenhoff en groot aantal kunstenaars de uitdaging gegeven iets te maken met dit thema binnen de vaste zandloper-vorm van deze peper en zout stellen.
Het peper en zout stel “Rockabilly Creepers zwart-wit” staat in ons digitale museum onder de categorie "Schoenen". Dit setje is een van de vele uitvoeringen gemaakt door Gary Seymore. Deze kunstenaar maakt al lange tijd allerlei verzamelobjecten waaronder peper en zout stellen.

contact

stuur een bericht via dit formulier of via sociale media

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol