Materiaal: Keramiek
Productie: China
Merk / Fabrikant: Goebel
Jaartal: onbekend
Categorie: Dieren

Over

Het peper en zout stel “Zittende eenden Goebel” staat in ons digitale museum onder de categorie Dieren.
De kenner ziet meteen dat dit werk is van Thomas Adam. zoals zo vaak bij deze kunstenaar zijn dit kleine kunstwerkjes waar je vrolijk van wordt.

Over verzamelen

Met verloop van jaren is onze collectie van een naar enkele duizenden uitgegroeid. De “Zittende eenden Goebel” zal je niet bij alle andere dieren vinden maar bij meer ontwerpen van Thomas Adam. Waar we begonnen met veel te verzamelen hebben we later toch keuzes moeten maken. En de keuzes zijn persoonlijk. Soms kiezen we om een categorie of serie uit te breiden. Een ander keer nemen we iets geheel nieuws naar huis. De keuze is enorm dus hoeven we os niet te vervelen.

Museum en verzamelen

Peper en zout stel heeft een digitaal en klein privé museum. De eerste is 24 uur per dag en 7 dagen per week open via deze website. Hier kan je een deel van onze verzameling bekijken. Op ongeveer 30 m2 staan enkele duizenden setjes in vele uitvoeringen. Je kan het Peper en Zout stel Museum bezoeken op afspraak.

Belangrijke pagina’s

Meer peper en zout stellen bekijken? Kies voor Zoeken op categorie.

Wil je weten hoe wij zijn begonnen met één setje en waarom het er nu duizenden zijn geworden? Kies voor Verzamelen begint bij 1.

Heb je een vraag of zoek je informatie? Neem gerust Contact op.

Categorieën: Dieren

Peper en Zout stel

Anja en René, verzamelaars van niet alledaagse peper en zout stellen.

%d bloggers liken dit: