Zoek de overeenkomsten

Laten we het meteen maar verklappen, het zijn peper en zoutstellen. Maar dan wel van de gezelligste soort. Niet de smaakmakers met peper en zout er in maar een uitvoering die op een andere manier het diner verrijkt. De vier uit het filmpje hebben ook gemeen dat het met auto’s en vervoer te maken heeft, ze er vrolijk uitzien en bijna iedereen er wel iets over zeggen kan en wil. Er zo is er voor bijna elk onderwerp wel een passend peper en zoutstel. Welke past bij jou?

Zet eens wat anders op tafel

Heb je gasten, komt de nieuwe liefde voor het eerst eten of wil je jouw levensgezel een op een originele manier verrassen. De mogelijkheden zijn ongekend. In ons privé museum kan je inspiratie opdoen. Ruim 5000 kleine en grotere kunstwerken op ongeveer 25 vierkante meter. Een deel van onze verzameling is via deze website te bekijken.

Liefde

De liefde, een veel besproken onderwerp. Het peper en zoutstel is traditioneel verbonden met het huwelijk. Een hart van Romero Britto op tafel of Mickey en Minnie Mouse als bruispaar, voor elke liefde is een passend peper en zoutstel te vinden,

Kunst

In de wereld is, en vooral was, een bloeiende souvenir industrie die peper en zoutstellen produceerde voor het grote publiek. Maar er zijn ook kunstenaars die peper en zoutstellen hebben ontworpen maar ook werken in de grote musea hebben hangen of staan .

Inspiratie

Niet iedereen gaat peper en zoutstellen verzamelen zoals wij dat doen. Maar een paar setjes die af en toe op tafel komen te staan ter decoratie moet toch lukken.
Wat past er bij jou? Waar wil jij het over hebben tijdens het diner?
Stuur ons een berichtje.

loader-image

Zelf een peper en zoutstel kopen?

Peper en zoutstellen zijn er in alle maten en vele prijzen. Van een paar euro tot soms een paar honderd euro. Op onze website hebben wij een online shop met setjes die we te koop aanbieden. Omdat we ze dubbel hebben of peper en zoutstellen die niet (meer) in onze verzameling passen. De ruimte is beperkt dus ook wij moeten soms keuzes maken.
Neem gerust een kijkje of en iets voor je tussen zit in onze winkel.