• Stripfiguren

  Betty Boop met strooivaten

  Deze "Betty Boop kijkt TV" spreekt voor zich. Samen met haar hondje Pudge kijkt ze naar een uitzending van haar eigen film. Op de markt gebracht door KFS/FS ™ Hearst en daar stopt de informatie. We weten dat er in de periode 1996 - 2007 veel van dit soort setjes zijn gemaakt en bij gebrek aan informatie houden we het maar bij die periode.Een wat meer eenvoudige uitvoering. Toch is ook Betty Boop met 2 strooivaten en hondje Pudge wel een uitvoering met uitstraling. Dit setje is op de markt gebracht in 2008 door King Features Syndicate. Natuurlijk is het prima op tafel te gebruiken maar de verzamelaar van Betty…

 • Peper en zoutstel verzamelen - Betty Boop kijkt TV
  Stripfiguren

  Betty Boop kijkt TV

  Deze "Betty Boop kijkt TV" spreekt voor zich. Samen met haar hondje Pudge kijkt ze naar een uitzending van haar eigen film. Op de markt gebracht door KFS/FS ™ Hearst en daar stopt de informatie. We weten dat er in de periode 1996 - 2007 veel van dit soort setjes zijn gemaakt en bij gebrek aan informatie houden we het maar bij die periode.

 • Stripfiguren

  Betty Boop als zangeres

  Het peper en zoutstel Betty Boop is ontworpen als een zangeres. Betty Boop is altijd goed verzorgd en gekleed en staat bekend als een symbool van schoonheid. Dit peper en zoutstel is een must-have voor alle fans van Betty Boop en voor degenen die op zoek zijn naar een bijzonder en stijlvol accessoire voor op tafel. Het is ook een perfect cadeau voor mensen die houden van vintage en retro stijlen. Laat deze unieke Betty Boop versie van het peper en zoutstel deel uitmaken van jouw keuken en maak jouw tafel altijd feestelijk en opvallend.

 • Kunstenaars

  Dames met ketting

  Deze "Dames met ketting" is een bijna modieuze uitvoering. Twee dames in een verschillende outfit waar toch verschillende elementen over en weer terugkomen. Ondank het verschil in kleding passen deze twee dames perfect bij elkaar. Wat ons betreft een fantastisch stukje kunst waarover is nagedacht".

 • Kunstenaars

  Creatieve kapsels

  In 2022 maakte Ank Uitenbroek het peper en zoutstel "Creatieve kapsels". Twee dames in een verschillende outfit met een bijzonder kapsel. Ondank het verschil in kleding passen deze twee dames met de de bijzondere kapsels prima bij elkaar. Wat ons betreft een fantastisch stukje kunst.