• Kunstenaars

  Hoofden man en vrouw

  Een experiment van Ank. "Hoofden man en vrouw" is niet volledig geglazuurd en de gemarmerde bovenkant is ontstaan door het meebakken van metaaldeeltjes. Twee strooivaten die uiteraard qua vorm, stijl en kleur fantastisch bij elkaar passen. Het mooie is dat de stijl van de man en vrouw rondom zijn doorgevoerd. In meerdere opzichten een een mooi kunstwerk in 3D.

 • Huwelijk,  Kunstenaars

  Happy man en vrouw

  Ook bij dit peper en zoutstel heeft Ank Uitenbroek veel kleur gebruikt en dat maakt "Happy man en vrouw" een vrolijk geheel. Twee strooivaten die qua vorm, stijl en kleur uiteraard fantastisch bij elkaar passen. Het mooie is dat ondanks de bijzondere vorm alle kenmerken van de man en vrouw rondom zijn doorgevoerd. in meerdere opzichten een kunstig stukje werk.

 • Huwelijk,  Stripfiguren

  Mickey Mouse met Bloemen en Minnie

  Het peper en zoutstel "Mickey Mouse met Bloemen en Minnie" spreekt voor zich, de verliefdheid straalt er van af. Iedereen die deze tekenfilm en striphelden kent, weet dat ze bij elkaar horen. Lekker traditioneel verrast Mickey zijn grote liefde met een bos bloemen. Helaas is er niet veel informatie over dit peper en zoutstel en moeten we het doen met de info die op de onderkant staat, gemaakt in China en copyright Walt Disney.

 • Huwelijk,  Kunstenaars

  Groot geluk

  Op ons verzoek maakte Ank Uitenbroek in 2022 het peper en zoutstel "Groot geluk". Een variatie op een van de vele kunstwerken die ze ooit heeft gemaakt. Een man en vrouw samen zittend op een blok. De armen om elkaar heen. Gelukkig en tevreden voor zich uit kijkend naar iets. Met een beetje fantasie herkennen wij onze beeltenis er in. Ergens lekker zitten en genieten van wat we zien is ons op het lijf geschreven.