• Grappig,  Stripfiguren

  Betty Boop en Mickey in auto

  Het is moeilijk om niet meteen een glimlach op je gezicht te krijgen als je het peper en zoutstel van Betty Boop en Mickey Mouse in hun auto ziet staan. Gemaakt van keramiek, zijn deze kleine figuren niet alleen functioneel, maar ook een feest voor het oog. Wanneer je ze op tafel zet, voegen ze meteen een vrolijke en speelse sfeer toe aan elke maaltijd. De ondeugende uitdrukkingen op de gezichten van Betty en Mickey maken het bijna onmogelijk om niet blij te worden.

 • Mickey met stuurwiel
  Stripfiguren

  Mickey met stuurwiel

  Ben jij een fan van Mickey Mouse? Dan mag het peper en zoutstel "Mickey met stuurwiel" niet ontbreken. Dit schattige setje voegt een beetje Disney-magie toe aan elke maaltijd en is perfect voor elke Disney-liefhebber. Of je nu van klassieke tekenfilms houdt of van de meer recente Disney-films, Mickey blijft een populaire figuur. De liefde tussen Mickey en zijn muizenvriendin Minnie is ook te zien in dit peper en zoutstel, dat een uniek verzamelitem is en een geweldig cadeau voor volwassenen en kinderen. Ontdek meer over dit Disney peper en zoutstel hier.

 • Huwelijk,  Stripfiguren

  Mickey Mouse met Bloemen en Minnie

  Het peper en zoutstel "Mickey Mouse met Bloemen en Minnie" spreekt voor zich, de verliefdheid straalt er van af. Iedereen die deze tekenfilm en striphelden kent, weet dat ze bij elkaar horen. Lekker traditioneel verrast Mickey zijn grote liefde met een bos bloemen. Helaas is er niet veel informatie over dit peper en zoutstel en moeten we het doen met de info die op de onderkant staat, gemaakt in China en copyright Walt Disney.