Betty-Boop-op-rode-schoenen-categorie-animatie-figuren-peper-en-zoutstel
Betty-Boop-op-rode-schoenen-categorie-animatie-figuren-peper-en-zoutstel
Categorie animatie figuren

Betty Boop op rode schoenen

Wie het nog niet was opgevallen, wij zijn fan van Betty Boop in de peper en zoutstel uitvoering. Deze Betty Boop op rode schoenen is weer een modieuze uitvoering van dit charmante stripfiguur.

Bekijk meer peper en zoutstellen uit deze categorie of volg ons via Facebook en blijf op de hoogte van nieuwe peper en zoutstellen op deze website.

Waarde

Een peper en zoutstel is net zoveel waard als de gek er voor geeft. Natuurlijk zijn er hele dure uitvoeringen en speciale ontwerpen maar bij de meeste zal het nooit meer worden dan een paar euro.

Informatie

Er zijn een aantal boeken waar informatie over peper en zoutstellen te vinden is. Het aantal setjes waar wat over geschreven is klein vergeleken met het aanbod.

Kopen

Bent je zelf op zoek naar een specifiek peper en zoutstel. Souvenir- brocante- en antiekwinkels zijn goede plaatsen om te zoeken. Online heb je de meeste kans op Marktplaats, Ebay of Etsy of KLIK HIER voor ons aanbod

[woo_product_slider id=”1702″]

Onze verzameling

We hebben enkele duizenden peper en zoutstellen en kopen of krijgen er nog regelmatig nieuwe bij. In de loop van de tijd hebben we kennis gemaakt et het enorme aanbod en de grote variatie. En dan moet je keuzes gaan maken. Dat doen de meeste verzamelaars die we kennen en daarom zijn alle verzamelingen ook verschillend van elkaar.

Soorten en maten

Van amper een centimeter tot manshoog, gemaakt van hout, glas, metaal en keramiek, je kan het zo gek niet noemen of er is wel een peper en zoutstel van. Met het ontstaan en de groei van onze verzameling hebben we een voorkeur ontwikkeld. Niet alle soorten en maten passen nog in onze verzameling.

Less is more

Een bijzondere uitspraak in combinatie met enige duizenden peper en zoutstellen. Maar toch is er wat veranderd en maken we meer ruimte voor een mooiere presentatie en verdwijnen er meer setjes dan er bijkomen.

Wat we nog zoeken

Kippen, varkens, eieren en ga zo maar door. Onderwerpen waar vele peper en zoutstellen van zijn gemaakt. De zoveelste van hetzelfde hoeven we niet meer.

Maar wat dan nog wel? We zoeken peper en zoutstellen van bepaalde onderwerpen of specifieke series. Het is niet uit te leggen maar er is een ding waar het altijd aan moet voldoen, wij zelf moeten het mooi vinden.

Met deze website proberen wij de bezoekers te informeren en te amuseren. Het is een gelegenheid om eens op een andere manier naar een verzameling in het algemeen te kijken.

Bezoekers van ons privé peper en zoutstel museum weten vaak in eerst instantie niet wat ze moeten zeggen en waar ze moeten kijken. Een ruimte met vitrinekasten en enkele duizenden peper en zoutstellen. De meest gebruikte kreten zijn niet geschikt om te herhalen.

Schoonheid zit niet alleen aan de buitenkant
Het verhaal achter een peper en zoutstel is soms nog mooier dan de uitvoering. In sommige gevallen is dat verhaal persoonlijk maar soms zit er ook een grotere gedachte achter die voor iedereen interessant kan zijn, een stukje geschiedenis, een sprookje of mythe of hoe het ontwerp tot stand is gekomen.

Heb je meer informatie over een specifiek peper en zoutstel op deze website? Via onderstaand formulier kan je dit met ons delen. Wij zullen dit bij het peper en zoutstel vermelden en zo wordt de informatie meer compleet.


Peper en Zout

Peper en Zoutstel is een privé museum met duizenden bijzondere peper en zoutstellen, kleine kunstwerken vaak ontworpen door echte en soms zelfs beroemde kunstenaars.