Heb je een vraag, verzoek of opmerking over deze website? Stuur dit naar ons op via onderstaand formulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk een reactie terug sturen.


Meest gestelde vragen

Hieronder de drie meest gestelde vragen. Misschien helpt het je alvast een beestje op weg naar het antwoord

Ik ben op zoek naar

Wil je een specifiek peper en zoutstel aanschaffen maar weet je niet waar je dat kan doen? In onze online winkel verkopen wij peper en zoutstellen die we dubbel hebben of die niet (meer) in onze verzameling passen. Niet gevonden wat je zocht? Mogelijk kunnen wij je wat op weg helpen via internationale Facebookgroepen en verkoop sites.

Meer informatie

Wil je weten wat de waarde van een peper en zoutstel ongeveer is. Op basis van onze kennis en ervaring geven wij je graag een indicatie. Maar let op: Een tweedehands artikel of verzamelobject is zoveel waard als het hoogste bod en soms valt dat tegen. Verzamelen is geen populaire hobby meer en het aanbod is vaak enorm.

Ik wil verkopen

Regelmatig kopen wij een peper en zoutstel via internet, een beurs of braderie. Heel af en toe nemen we een hele verzameling over. Wegens gebrek aan ruimte moet bij elke nieuwe aankoop een ander setje verdwijnen. Wij moeten dus keuzes maken en zijn kieskeurig geworden. Laat ons weten wat je kwijt wilt en wij nemen contact met je op.

loader-image