Ga naar de inhoud

Welkom op onze pagina voor contact met ons! Bij vragen over het verzamelen van peper- en zoutstellen, specifieke setjes op onze website of uw eigen verzameling, staan wij voor u klaar. Ook als u overweegt om een of meerdere peper- en zoutstellen te verkopen, zijn wij geïnteresseerd in uw aanbod. Bovendien nodigen wij u graag uit om onze indrukwekkende verzameling persoonlijk te komen bekijken.

Heeft u algemene vragen over peper- en zoutstellen? Wilt u meer te weten komen over de geschiedenis, materialen, of zeldzame exemplaren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.
Er is al heel veel te vinden op deze website, zoek maar eens verder via de verschillende thema’s die wij verzamelen.

Voor specifieke informatie over setjes die u op onze website heeft gezien of voor uw eigen verzameling, zijn wij beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Laat ons weten welke details u zoekt, en wij zullen ons best doen om u te voorzien van de gewenste informatie.
Er is natuurlijk altijd veel te vinden op internet, probeer het eens via Google Afbeeldingen en vul de zoekopdracht eventueel aan.

Bent u in het bezit van peper- en zoutstellen die u overweegt te verkopen? Wij zijn geïnteresseerd in aanvullingen op onze collectie. Neem contact met ons op met details over de setjes die u wilt aanbieden, en wij zullen u zo snel mogelijk laten weten of we interesse hebben of adviseren waar je deze mogelijk kan verkopen.

Tot slot, als u onze verzameling graag in levenden lijve wilt bewonderen, bent u van harte welkom om langs te komen. Neem contact met ons op om een geschikte afspraak te plannen, zodat wij u kunnen verwelkomen en onze passie voor peper- en zoutstellen met u kunnen delen.

Wij streven ernaar om uw vragen en verzoeken snel en efficiënt te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op via het onderstaande formulier, en we kijken ernaar uit om van u te horen.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag of opmerking?
Wil je informatie over een peper en zoutstel?
Misschien wil je een of meerdere peper en zoutstellen verkopen?

Stuur ons jouw bericht via dit contactformulier.

Laat ons weten wat je van dit peper en zoutstel vindt