Ga naar de inhoud
Home » Onze verzameling » Bruidspaar oud en nieuw

Bruidspaar oud en nieuw

Peper en Zoutstel Bruidspaar oud en nieuw

Creatief zijn met peper en zoutstellen kan op vele manieren. Dit setje “Bruidspaar oud en nieuw” is daar het bewijs van. Aan de ene zijde en jong bruidspaar helemaal uitgedorst voor de grote dag. zij een boeket, sluier, gouden schoenen en goud-accenten op de jurk. de bruidegom strak in het pak, compleet met hoge hoed. En ook voor hem goud-accenten op zijn colbert en een bijpassende gouden vlinderstrik. aan deze kant al helemaal compleet.

Aan de andere kant is de huwelijksdag zichtbaar lang geleden. Een ouder echtpaar die misschien al wel 40 of 50 jaar getrouwd zijn. hij een gele broek, bretels en stropdas en wit overhemd, Zij heeft de trouwjurk verruild voor een eenvoudige jurk en een omslagdoek. De sluier, het boeket en de hoge hoed zijn verdwenen net zoals de goud-accenten op de kleren. Door de jaren heen hebben zowel man als vrouw zichtbaar wat extra kilo’s erbij gekregen.

Jong bruidspaar in gouden accenten - Een zijde van het unieke peper- en zoutstel.
Bruid en bruidegom voor de grote dag - Een kant van het bijzondere setje.
Oud echtpaar, gele kleding en tederheid - Het andere gezicht van dit speciale peper- en zoutstel.
Huwelijksoutfits door de jaren heen - De transformeerbare details van het setje.
Peper- en zoutstel met bruidsparen - Twee generaties in één beeld.
Van jeugdige romantiek naar levenslange liefde - De symboliek van dit verrassende setje.

Over het Bruidspaar oud en nieuw

Helaas zijn er geen officiële merkjes op dit setje en weten niet wie de maker of makers zijn of kennen wij de exacte leeftijd van dit peper en zoutstel. op basis van de kurkjes onderin de kleuren en het formaat en aantal strooigaten verwachten wij dat dit setje van voor 1960 is.
Wil je zelf een bruidspaar oud en nieuw aanschaffen? Probeer het eens via Marktplaats.

Onze kijk op dit Bruidspaar oud en nieuw

Zo ziet het huwelijk er uit aan het begin en na verloop van jaren. Een leuke manier om in één creatie bruid en bruidegom op geheel verschillende wijze te laten zien. Dit bruidspaar oud en nieuw hebben wij ook nog in een andere versie. Het concept van twee hele verschillende afbeeldingen aan voor en achterzijde kom je niet vaak tegen.

Heb je een vraag of opmerking over deze website, onze verzameling, dit specifieke peper en zoutstel of iets anders laat het ons dan weten via het contactformulier of laat onderaan deze pagina een reactie achter.