Peper & Zout

Een peper en zout stel, onmisbaar in de keuken. Maar er is meer. Ze worden verkocht als souvenir, als onderdeel van een servies, als grappig cadeau en zelfs als kunst- of verzamelobject. Op deze website staan voornamelijk bijzondere en niet alledaagse uitvoeringen, soms zelfs zeldzaam te noemen. Blader gerust door alle berichten en geniet of verbaas je. Peper en zout stellen in alle soorten en maten.

Thema december: Winter en Kerst

Thema december: Winter en Kerst

Kerst thema peper en zoutstellen, verzameling verzamelen

De decembermaand hadden we het thema “Winter en Kerst” gegeven. Dat past natuurlijk perfect bij december.  De oplettende bezoeker van onze website had natuurlijk al snel door dat er elke dag een nieuw setje op de website geplaatst is.  Natuurlijk alles passend bij het thema “Winter en Kerst”.

Van kerstman tot sneeuwpop en van Sinterklaas tot kerstboom. Alle denkbare versies zijn voorbij gekomen. De belangrijkste overeenkomsten zijn de kleuren, rood groen en wit.
In december 2016 hadden we net genoeg setjes om elke dag en nieuw peper en zoutstelletje op de website plaatsen.  We hopen volgend jaar onze collectie voldoende uitgebreid te hebben om dan weer in december elke maand een nieuw Winter en Kerst setje te kunnen plaatsen.

Nog snel even terugkijken naar alle peper en zout stellen van december?
Kies dan voor de categorie Winter en Kerst links op de pagina.

 

© 2019 Peper & Zout

Thema door Anders Norén