Ga naar de inhoud
Home » Mr. Salt

Mr. Salt

Ritzenhoff’s Mr. Salt is een van de populairste en meest verzamelde peper- en zoutstellen ter wereld. Het unieke ontwerp van de set, waarbij de zoutstrooier is gevormd als een mannelijk figuur, maakt het een echte eyecatcher op elke eettafel.

Het Ritzenhoff’s Mr. Salt peper- en zoutstel is ontworpen door de Duitse ontwerper Stefano Giovannoni en werd voor het eerst uitgebracht in 1994. Sindsdien is het uitgegroeid tot een icoon in de designwereld en een must-have item voor elke verzamelaar.

Ritzenhoff’s Mr. Salt is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, variërend van klassieke tot moderne ontwerpen. De set wordt geleverd in een mooi vormgegeven doos, waardoor het een geweldig cadeau is voor vrienden en familie die geïnteresseerd zijn in design en verzamelen.

Of je nu een verzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een stijlvol en praktisch peper- en zoutstel, Ritzenhoff’s Mr. Salt is zeker een aanwinst voor je collectie. Met zijn unieke ontwerp en hoogwaardige kwaliteit, zal deze set zeker de aandacht trekken van iedereen aan tafel.