Ga naar de inhoud
Home » Mrs. Pepper

Mrs. Pepper

Ritzenhoff’s Mrs. Pepper is de vrouwelijke tegenhanger van de populaire Mr. Salt peper- en zoutstellen van Ritzenhoff. Het unieke ontwerp van de set, waarbij de peperstrooier is gevormd als een vrouwelijk figuur, maakt het een echte blikvanger op elke eettafel.

Net als de Mr. Salt-set is Ritzenhoff’s Mrs. Pepper ontworpen door de Duitse ontwerper Stefano Giovannoni en werd het voor het eerst uitgebracht in 1994. Sindsdien is het uitgegroeid tot een iconisch ontwerp en een must-have item voor elke verzamelaar.

Ritzenhoff’s Mrs. Pepper is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, variërend van klassiek tot modern. Het wordt geleverd in een prachtig vormgegeven doos, waardoor het een geweldig cadeau is voor vrienden en familie die geïnteresseerd zijn in design en verzamelen.

Of je nu een verzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een stijlvol en praktisch peper- en zoutstel, Ritzenhoff’s Mrs. Pepper is zeker een aanwinst voor je collectie. Met haar unieke ontwerp en hoogwaardige kwaliteit zal deze set zeker de aandacht trekken van iedereen aan tafel.