Ga naar de inhoud
Home » Walt Disney

Walt Disney

Als er één naam is die synoniem staat voor onsterfelijke karakters en verbeeldingskracht, dan is het Walt Disney wel. Het is dan ook geen verrassing dat verzamelaars over de hele wereld dol zijn op de peper- en zoutstellen van Disney-personages. Van Mickey Mouse en Minnie Mouse tot Donald Duck en Goofy, elk personage is vakkundig weergegeven in deze verzamelstukken van hoge kwaliteit.

Als u een fan bent van Disney en peper- en zoutstellen verzamelt, dan is de kans groot dat u al gehoord hebt van Goebel. Dit Duitse bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige en unieke designs, en heeft verschillende Disney-personages opgenomen in zijn collectie. Of u nu een stijlvolle set wilt voor dagelijks gebruik of een speciaal exemplaar om toe te voegen aan uw verzameling, Goebel heeft voor elk wat wils.

Als u geïnteresseerd bent in het verzamelen van peper- en zoutstellen van Walt Disney-personages, dan is Goebel een merk om in de gaten te houden. Hun collectie biedt verzamelaars de mogelijkheid om hun passie voor Disney op een stijlvolle en praktische manier uit te drukken.