• Grappig,  Kunstenaars

  Mr. Salt & Mrs. Pepper 1710006

  In 2002 begon Ritzenhoff met het aanbieden van peper- en zoutstellen en in 2018 kwam hun laatste serie uit, bestaande uit 74 sets met hetzelfde ontwerp en het thema Mr. Salt & Mrs. Pepper. Als je op zoek bent naar een uniek en bijzonder peper- en zoutstel om aan je verzameling toe te voegen, dan is de 'Mr. Salt & Mrs. Pepper 1710006' set van Tassimo von Grolman echt een aanrader. Deze set lijkt op pinguïns, maar als je goed kijkt, zie je een bruidspaar. Als je een fan bent van peper- en zoutstellen en een bijzondere collectie wilt opbouwen, is deze set een geweldige aanvulling. Het is niet alleen…

 • Huwelijk,  Stripfiguren

  Mickey Mouse met Bloemen en Minnie

  Het peper en zoutstel "Mickey Mouse met Bloemen en Minnie" spreekt voor zich, de verliefdheid straalt er van af. Iedereen die deze tekenfilm en striphelden kent, weet dat ze bij elkaar horen. Lekker traditioneel verrast Mickey zijn grote liefde met een bos bloemen. Helaas is er niet veel informatie over dit peper en zoutstel en moeten we het doen met de info die op de onderkant staat, gemaakt in China en copyright Walt Disney.

 • Kunstenaars

  Beatrix en Claus

  Geïnspireerd door het zo herkenbare kapsel van Beatrix en het afdoen van de stropdas door Claus maakte Ank een aantal versies van de toenmalige Koningin en Prins. een van deze kwam in ons bezit en we zijn er blij mee. Heel subtiel laat Ank Uitenbroek zien dat je met een minimum aan details deze mensen herkenbaar maakt.

 • Huwelijk,  Kunstenaars

  Groot geluk

  Op ons verzoek maakte Ank Uitenbroek in 2022 het peper en zoutstel "Groot geluk". Een variatie op een van de vele kunstwerken die ze ooit heeft gemaakt. Een man en vrouw samen zittend op een blok. De armen om elkaar heen. Gelukkig en tevreden voor zich uit kijkend naar iets. Met een beetje fantasie herkennen wij onze beeltenis er in. Ergens lekker zitten en genieten van wat we zien is ons op het lijf geschreven.