Ga naar de inhoud
Home » Ritzenhoff

Ritzenhoff

Ritzenhoff is een Duits bedrijf dat zich ooit bezighield met het ontwerpen en produceren van exclusieve peper- en zoutstellen. Sinds de oprichting in 1904 heeft het bedrijf een indrukwekkende collectie opgebouwd van peper- en zoutstellen ontworpen door gerenommeerde ontwerpers van over de hele wereld.

Het bijzondere aan Ritzenhoff is dat het bedrijf niet alleen aandacht besteedt aan het functionele aspect van de peper- en zoutstellen, maar ook aan het artistieke ontwerp. Elk ontwerp is uniek en brengt een bepaalde sfeer met zich mee, waardoor het niet alleen een functioneel gebruiksvoorwerp is, maar ook een decoratief element in de keuken of op tafel.

Ritzenhoff biedt diverse collecties peper- en zoutstellen aan, waaronder de “Mr. Salt” en “Mrs. Pepper” collecties die erg populair zijn onder verzamelaars. Deze sets zijn ontworpen door bekende designers en hebben een unieke uitstraling. Door hun hoge kwaliteit en bijzondere ontwerpen zijn de peper- en zoutstellen van Ritzenhoff een gewilde toevoeging aan elke verzameling.