Ga naar de inhoud
Home Ā» Onze verzameling Ā» Moonstruck

Moonstruck

Peper en Zoutstel Betty Boop “Moonstruck”

In 1999 en 2000 heeft Franklin Mint een speciale serie van 6 peper- en zoutstellen uitgebracht. Deze waren geĆÆnspireerd door het mode-icoon Betty Boop en de film “Moonstruck” uit 1987. Deze creatieve meesterwerken waren bedoeld als een eerbetoon aan Betty Boop in haar meest elegante vorm. Ze beeldden haar af terwijl ze zat op een schijfje van de maan. Wat echt opvalt, is de indrukwekkende kwaliteit van het ontwerp, de gebruikte materialen en het kleurenpalet. Dit peper- en zoutstel is niet alleen praktisch, maar ook een opvallend decoratief pronkstuk dat gezien mag worden.

Betty Boop en de film “Moonstruck” hebben een bijzondere connectie binnen de wereld van iconische popcultuur. “Moonstruck,” uitgebracht in 1987, was een waar meesterwerk met Cher en Nicolas Cage in de hoofdrollen. Het weerspiegelde de romantische en charmante kant van New York City. De betoverende sfeer van de film raakte velen en had een blijvende impact op de entertainmentindustrie.

Tijdloos mode-icoon

Betty Boop, de eeuwige stijlicoon en poppenreeks van Franklin Mint, brengt die magie opnieuw tot leven. Met “Betty Boop Moonstruck” wordt een eerbetoon gebracht aan zowel de film als het iconische personage zelf. Deze schitterende creatie toont Betty Boop in haar volle glorie. Ze zit op een maanschijf als symbool van tijdloze charme en onbeperkte stijl.

Net zoals “Moonstruck” het publiek betovert, doet Betty Boop dat ook met haar unieke flair. Dit peper- en zoutstel is meer dan alleen een gebruiksvoorwerp; het is een kunstwerk dat herinnert aan de tijdloze aantrekkingskracht van Betty Boop en de betovering van “Moonstruck”. Het voegt een vleugje romantiek en glamour toe aan elke ruimte waarin het wordt geplaatst. Het verdient absoluut een ereplaats in de collectie van elke Betty Boop-fan. Wil je Betty Boop volgen en wellicht een van haar items aanschaffen? Bezoek dan https://www.bettyboop.com.

Afbeelding van Betty Boop "Moonstruck" peper- en zoutstel, een eerbetoon aan Betty Boop en de film "Moonstruck" met een weergave van haar op een maanschijf.
Peper- en zoutstel Betty Boop "Moonstruck": een elegante creatie geĆÆnspireerd door Betty Boop en de film uit 1987.
Iconische Betty Boop en "Moonstruck" peper- en zoutstel: een kunstwerk dat de tijdloze charme en glamour viert.
Betty Boop "Moonstruck" peper- en zoutstel - een tijdloos eerbetoon aan mode-icoon Betty Boop en de betovering van de film.
Betty Boop op een maanschijf: een decoratief pronkstuk en praktisch peper- en zoutstel.
Betty Boop "Moonstruck" peper- en zoutstel, een must-have voor elke Betty Boop-fan met een vleugje romantiek en glamour.

Over Franklin Mint

Franklin Mint, opgericht in 1964, is een naam die synoniem staat voor vakmanschap, innovatie en verfijning in de wereld van verzamelobjecten en luxe decoratieve kunst. Als een toonaangevende ontwerper en producent van exclusieve verzamelobjecten heeft Franklin Mint door de jaren heen een onwankelbare reputatie opgebouwd.

Het is de toewijding aan detail en de ongeƫvenaarde ambachtelijke kwaliteit die Franklin Mint onderscheiden. De ontwerpers en vakmensen van dit eerbiedwaardige huis creƫren met passie en precisie prachtige verzamelobjecten die de tand des tijds doorstaan. Of het nu gaat om verzilverde munten, porseleinen poppen, miniaturen of kunstwerken, elk stuk draagt het stempel van excellentie.

Franklin Mint heeft een schat aan samenwerkingen op zijn naam staan, waaronder beroemde filmsterren, kunstenaars en culturele iconen. Deze partnerships hebben geleid tot de geboorte van memorabele collecties die de geest en schoonheid van de tijdperken weerspiegelen. Elk stuk vertelt een verhaal en belichaamt de passie van de ontwerpers om schoonheid en betekenis te brengen in het dagelijks leven.

Onze kijk op Betty Boop “Moonstruck”

Of u nu een doorgewinterde verzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar dat ene bijzondere stuk om uw huis te verfraaien, Franklin Mint biedt een reis door de kunst en cultuur van gisteren en vandaag, zeker met dit peper en zoutstel Betty Boop “Moonstruck”. Het is een eerbetoon aan de kunst van het verzamelen en een viering van de verfijnde smaak en tijdloze elegantie. Franklin Mint blijft de norm bepalen voor kwaliteit en verfijning in de wereld van verzamelobjecten en luxe decoratie, en het blijft een bron van inspiratie voor liefhebbers van schoonheid en vakmanschap over de hele wereld.

Laat ons weten wat je van dit peper en zoutstel vindt