Ga naar de inhoud
Home » Onze verzameling » Bruidspaar Pinguïn

Bruidspaar Pinguïn

Peper en Zoutstel Bruidspaar Pinguïn

Een peper en zoutstel ontworpen door het duo Adam & Ziege herken je meteen aan de ogen, de mond en details. Zo ook bij dit bruidspaar Pinguïn. De bruidegom compleet met hoed, jacquet en vlinderstrik. Daarbij nog een opvallende riem en bijpassende schoenen in kleur maken het af. Ook de bruid is perfect gekleed met een gouden ketting en goudkleurige schoenen. Ook hier is aan alles gedacht zoals een sierlijk haarnetje en flinke decolleté.

Humor in keramiek

Alle peper en zoutstellen van Adam & Ziege hebben allemaal een flinke dosis humor meegekregen. Het zijn ook meer vrolijke individuele beeldjes dan een peper en zoutstel. Bijna alle items worden ook individueel verkocht. wij zijn dus ook vrij om te bepalen wat we wel of niet bij elkaar zetten als “setje”. Deze creaties worden dan ook aangeboden als peper óf zoutstel. Voor ons is dit een kans geweest om niet setjes te gaan zoeken maar meerdere items groepsgewijs bij elkaar te zetten.

Grappig Pinguïn Bruidspaar Peper & Zoutstel - Ontworpen door Adam & Ziege
Vrolijke Pinguïn Bruid en Bruidegom Peper & Zoutstrooier - Keramiekkunst met Humor
Bruidegom Pinguïn met Hoed, Jacquet en Vlinderstrik - Uniek Peper & Zoutstel
Stijlvolle Bruid Pinguïn met Gouden Ketting en Sierlijke Details - Lachwekkende Keramiek
Adam & Ziege's Humorvolle Peper & Zoutstel Collectie - Individueel of als Setje
Creatieve Vrijheid met Peper & Zoutstel - Mix en Match met Adam & Ziege's Collectie

Over Adam & Ziege

Adam & Ziege, beroemd om hun vrolijke en frisse ontwerpen van zout- en peperstrooiers en andere producten, zijn sinds 2004 creatieve partners bij Goebel. Thomas Adam en Stefan Ziege blinken uit in hun vak, van “A” (Adam) tot “Z” (Ziege). Voor de laatste updates over Thomas Adam en zijn recente creaties, bezoek https://www.adam-porzellan.de/porzellanmanufaktur/.

De ontwerpen van Adam & Ziege brengen een speelse blik op alledaagse objecten en injecteren een intense positieve sfeer in je leven. Hun productlijn omvat niet alleen zout- en peperstrooiers, maar ook andere items die je dagelijkse leven opvrolijken.

Pfiffig, munter, frisch en lustig – deze woorden omvatten perfect de essentie van de ontwerpen van Adam & Ziege. Of je nu op zoek bent naar een vrolijke toevoeging aan je keuken of gewoon iets unieks om je dag op te fleuren, Adam & Ziege hebben voor iedereen iets in petto. Hun innovatieve ontwerpen verspreiden vreugde en geven een frisse twist aan alledaagse voorwerpen.

Onze kijk op dit Bruidspaar Pinguïn

Een van de weinige uitvoeringen die absoluut bij elkaar horen. Er zijn door Adam & Ziege veel potentiële stelletjes gemaakt maar daar valt altijd nog een eigen invulling aan te geven. Wat bij wat hoort is hier overduidelijk. Waar wij zo blij van worden is de altijd grappige mond en de wat suffe blik in de ogen.

Laat ons weten wat je van dit peper en zoutstel vindt