Ga naar de inhoud
Home » Onze verzameling » Motorrijder

Motorrijder

Peper en Zoutstel Motorrijder

Van deze motorrijder moet je wel vrolijk worden, een mol op een stoere motorfiets. Compleet met helm, bril, zwarte laarzen en leren jas. En als je deze peper of zoutstrooier van alle kanten bekijkt zie je overal de details. Het logo van de motorclub op de jas en het staartje van de motorrijder in zijn nek. Er is duidelijk over dit item nagedacht en het is een compleet plaatje geworden, wederom met een tikkeltje humor.
De officiële naam die Adam & Ziege deze motorrijder meegaven is “Maulwurf Mike Auf Moto Fuzzi”.

Humor op de motor

De details maken van deze motorrijder lijken voornamelijk gemaakt te zijn met een knipoog naar de realiteit. voor ieder individueel is te beoordelen wat ze er van vinden. Wij genieten van deze vorm van kunst en de grappige uitstraling die de peper en zoutstellen hebben. Elke peper- en zoutstrooier van Adam & Ziege straalt een gezonde dosis humor uit. Ze zijn eigenlijk meer als op zichzelf staande, vrolijke kunstwerkjes dan louter functionele peper- en zoutstellen. Het leuke is dat bijna al deze items afzonderlijk verkrijgbaar zijn, waardoor je de vrijheid hebt om zelf te bepalen welke je combineert als een uniek “setje”. Doorgaans worden deze creaties aangeboden als individuele peper óf zoutstelletjes. Voor ons betekende dit de kans om creativiteit de vrije loop te laten en niet te hoeven zoeken naar vooraf samengestelde sets, maar zelfs om meerdere items in groepen bij elkaar te brengen.

Grappige motorrijder peper & zoutstrooier - Maulwurf Mike Auf Moto Fuzzi
Vrolijke mol op motorfiets - Unieke peper & zoutstrooier details
Motorrijder op motorclub jas - Kunstwerk met humor in elke hoek
Humorvolle peper & zoutstrooier - Mol op stoere motorfiets
Grappige keramische kunst - Motorrijder met knipogen naar realiteit
Adam & Ziege's humorvolle peper & zoutstrooier collectie - Creatieve vrijheid in combinaties

Over Adam & Ziege

Adam & Ziege, bekend om hun vrolijke en frisse ontwerpen van zout- en peperstrooiers en andere producten, hebben sinds 2004 samengewerkt als ontwerpers voor Goebel. Thomas Adam en Stefan Ziege zijn experts in hun vak, van “A” (Adam) tot “Z” (Ziege). Voor meer informatie over Thomas Adam en zijn recente creaties bezoek dan https://www.adam-porzellan.de/porzellanmanufaktur/.

De creaties van Adam & Ziege bieden een speelse kijk op alledaagse objecten en brengen een intense positieve vibe in je leven. Hun productlijn omvat niet alleen zout- en peperstrooiers, maar ook andere items die je dag opvrolijken.

Pfiffig, munter, frisch en lustig – dit zijn de kernwoorden die de ontwerpen van Adam & Ziege perfect beschrijven. Of je nu op zoek bent naar een vrolijke toevoeging aan je keuken of gewoon iets unieks om je dag op te fleuren, Adam & Ziege hebben iets voor iedereen. Hun innovatieve ontwerpen verspreiden vreugde en geven een frisse draai aan de alledaagse items.

Onze kijk op het peper en zoutstel Motorrijder

Een van de weinige uitvoeringen die absoluut bij elkaar horen. Er zijn door Adam & Ziege veel potentiële stelletjes gemaakt maar daar valt altijd nog een eigen invulling aan te geven. Wat bij wat hoort is hier overduidelijk. Waar wij zo blij van worden is de altijd grappige mond en de wat suffe blik in de ogen.