Ga naar de inhoud
Home » Onze verzameling » Mr. Salt and Mrs. Pepper

Mr. Salt and Mrs. Pepper

Ritzenhoff en 16 jaar Mr. Salt and Mrs. Pepper

Mr. Salt and Mrs. Pepper is een prachtige serie van 74 peper- en zoutstellen die door Ritzenhoff zijn uitgebracht van 2002 tot 2018. Elk stel in deze collectie is uniek en vertelt zijn eigen verhaal, met een vrolijke en speelse uitstraling die elke tafel opfleurt.

Ontdek de Mr. Salt and Mrs. Pepper Collectie

Deze schattige peper- en zoutstellen zijn ware kunstobjecten. Van het elegante ontwerp en strak design tot de speelse creaties van superhelden, er is voor ieder wat wils. En elk setje ontworpen door een groot aantal verschillende kunstenaars. De serie bevat een verscheidenheid aan ontwerpen maar wel allen in de zelfde zandlopervorm gegoten. Hét kenmerk van Mr. Salt en Mrs. Pepper.

Wat kan je allemaal tegenkomen

  • Abstracte vormen en kleurrijke afwerking.
  • Een harmonieuze compositie die zowel intrigeert als charmeert.
  • Iconische duo’s met een moderne twist.

Waarom deze Collectie?

De Mr. Salt and Mrs. Pepper serie is niet zomaar een verzameling peper- en zoutstellen; het is een reeks kunstobjecten die speciaal zijn ontworpen om een glimlach op je gezicht te toveren. Deze kunstwerken zijn niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook perfecte gespreksstarters voor diners en bijeenkomsten.

Ritzenhoff

Ritzenhoff, een vooraanstaande Duitse producent van glaswerk, staat bekend om zijn hoogwaardige en artistieke creaties. Sinds 1904 heeft het bedrijf zich toegelegd op het vervaardigen van unieke glasobjecten, variërend van drinkglazen tot decoratieve stukken. Door traditioneel vakmanschap te combineren met moderne ontwerpen en samen te werken met internationaal gerenommeerde kunstenaars en ontwerpers, biedt Ritzenhoff een breed assortiment aan stijlvolle en functionele glazen producten. Deze producten blinken uit in zowel esthetiek als kwaliteit.

Peper- en zoutstel van Pietro Chiera met het nummer 1710000, kleurrijk en uniek design.

Heb je een vraag of opmerking/ Laat het ons weten via het contactformulier.